Wybory na prezydenta 2005
No to kto powinien nim zostać??
Chyba o nikim nie zapomniałem...
UPDATE od Kuby: trochę poprawiłem tę ankietę, aby była "powaźna" ;–)
Chyba o nikim nie zapomniałem...
UPDATE od Kuby: trochę poprawiłem tę ankietę, aby była "powaźna" ;–)
Odpowiedzi: 20
@aligator – masz rację
@damiancore – polityka mnie nie interesuje. Nawet wiadomości mnie nie interesują. Wiec nie narzekam bo zwiędłym kalafiorem mi to zwisa.
@damiancore – polityka mnie nie interesuje. Nawet wiadomości mnie nie interesują. Wiec nie narzekam bo zwiędłym kalafiorem mi to zwisa.
aligator:gusioo:...Ja nawet głosować nie byłem.
Boś taki "polak", marny... :twisted:
I na dodatek pewnie później jeszcze bedzie narzekał, źe tan kaj taki, czy owaki... :wink:
gusioo:...Ja nawet głosować nie byłem.
Boś taki "polak", marny... :twisted:
klosik007:Napoleon tesh byl knypkiem i zawojowal pol Europy. Wyglad zewnetrzny nic nie swiadczy o czlowieku. Najwazniejsze jest, jak bedzie nami rzadzil :!:
1. Napoleon był doskonałym strategiem.
2. Mów za siebie. Ja nawet głosować nie byłem.
obydwaj kandydaci z drugiej tury to kurduple ;D ;D ;D W dodatku jeden z duźą wadą wymowy.
Napoleon tesh byl knypkiem i zawojowal pol Europy. Wyglad zewnetrzny nic nie swiadczy o czlowieku. Najwazniejsze jest, jak bedzie nami rzadzil :!:
MetaVirus:a teraz autentyk:
kumpel w szkole na lekcji wychodzi do WC, wraca i puszca text w stylu:
"dopiero co kaczka została prezydentem i juź nie ma mydła w kiblu" :)
dziwne bo umie w szkole wogle mydla niema w kiblu a jak jest to omelane
MetaVirus:"dopiero co kaczka została prezydentem i juź nie ma mydła w kiblu" :)
Moźe wodnik szuwarek zapindolił ?
a teraz autentyk:
MetaVirus:
A nie pomyślało się, źe logiczne było, źe jeźeli Cimoszewicz traci, to Tusk musi zyskać, bo nikt kto wcześniej głosował na Cimoszewicza na pewno nie będzie głosował na Kaczke dziwaczke??
Wiem bo sam byłem za Cimoszewiczem, a dopiero potem (po wycofaniu się Cimosza) za Tuskiem
Przecieź o to właśnie mi chodzi :D Chciałem pokazać, źe to Tusk zyskał po odejściu Cimoszewicza, a nie Kaczyński :D Stąd właśnie akcja "Miodowicz, Jarucka".
Druga tura; Kaczyński–Cimoszewicz była PISowi bardziej na ręke ;)
jaczek:kaczor
Homofob.
a czemu mnial by wywalic markiewicza z posadki ??
polska potrzebuje tera silnej wladzy a tusk by jej nam nie zapewnil bo jest to taki czlowiek ze idzie tam gdzie i jak mu zagraja a kaczor to co innego ma swoje zdanie i mojim zdaniem przyniesie miejsze straty dla polakow niz tusk jak by zostal prezydentem
polska potrzebuje tera silnej wladzy a tusk by jej nam nie zapewnil bo jest to taki czlowiek ze idzie tam gdzie i jak mu zagraja a kaczor to co innego ma swoje zdanie i mojim zdaniem przyniesie miejsze straty dla polakow niz tusk jak by zostal prezydentem
a czemu mnial by wywalic markiewicza z posadki ??
jaczek:tera kaczka przynajmniej zacznie tempic zlodzieji i mafie ktore okradali naszą polske i naperwno przyniesie to rezultaty tak jak zrobil to w warszawie!! :D
chyba nie... Czemu miałby tępnić siebie :)
A tak wogóle skoro juź po prezydenckich wyborach jest, to jestem ciekawy kiedy Druga kaczka zostanie premierem. Za rok czy np. wytrzyma tylko miesiąc i Marcinkiewicza wywali z posadki
tera kaczka przynajmniej zacznie tempic zlodzieji i mafie ktore okradali naszą polske i naperwno przyniesie to rezultaty tak jak zrobil to w warszawie!! :D
tera kaczka przynajmniej zacznie tempic zlodzieji i mafie ktore okradali naszą polske i naperwno przyniesie to rezultaty tak jak zrobil to w warszawie!! :D
aniolek:MetaVirus:nie tylko Tusk, bo Kaczka nie była lepsza
Lipiec:
Włodzimierz Cimoszewicz 31
Lech Kaczyński 20
Zbigniew Religa 13
Andrzej Lepper 12
Donald Tusk 9
Akcja Tusk, Miodowicz, Jarucka (PO)
Sierpień:
Donald Tusk 29
Lech Kaczyński 21
Włodzimierz Cimoszewicz 21
Bez Cimoszewicza Tusk by nawet nie wszedł do drugiej tury. Typowa socjotechnika i robienie kampanii na kimś innym.
A nie pomyślało się, źe logiczne było, źe jeźeli Cimoszewicz traci, to Tusk musi zyskać, bo nikt kto wcześniej głosował na Cimoszewicza na pewno nie będzie głosował na Kaczke dziwaczke??
Wiem bo sam byłem za Cimoszewiczem, a dopiero potem (po wycofaniu się Cimosza) za Tuskiem
MetaVirus:nie tylko Tusk, bo Kaczka nie była lepsza
Lipiec:
Włodzimierz Cimoszewicz 31
Lech Kaczyński 20
Zbigniew Religa 13
Andrzej Lepper 12
Donald Tusk 9
Akcja Tusk, Miodowicz, Jarucka (PO)
Sierpień:
Donald Tusk 29
Lech Kaczyński 21
Włodzimierz Cimoszewicz 21
Bez Cimoszewicza Tusk by nawet nie wszedł do drugiej tury. Typowa socjotechnika i robienie kampanii na kimś innym.
gieras:jak taki knypek moze reprezentowac polske gdzies w swiecie ?
Jak dla mnie, obydwaj kandydaci z drugiej tury to kurduple ;D ;D ;D W dodatku jeden z duźą wadą wymowy.
Po dzisiejszych wydarzeniach PiSowi brakuje juź tylko funkcji prymasa Polski. :mrgreen:
Tak wogóle, to jestem ciekawy, czy przpadkiem od dzisiaj w kościołach nie będzie sprawdzana lista obecności :)
aniolek:
Nie przeszkadzało Ci to, źe Tusk pozbył się Cimoszewicza w tak bardzo brudny sposób? :>
przeszkadzało ale jesli juz sie go pozbył i Cimoszewicza nie było, czyli odpadł mój kandydat, to musiałem wybrać innego. Wybrałem mniejsze zło.