Wybory do sejmu 2005
Po pytaniu o wybory prezydenckie przyszło pytanie o wybory do sejmu...
Głosujcie :!:
Głosujcie :!:
Odpowiedzi: 20
aniolek:
Na bardzo mało Cię stać.
w odpowiedzi na twoją kwestię dokładnie tylko na tyle się wysiliłem
cybull:stać mnie zeby tylko tak odpowiedzieć:
HAHAHAHAHAHAHAHA
Na bardzo mało Cię stać.
jaczek:mozemy isc na politykow bo tam wyksztalcenia nie czeba miec
Kaźdy kto poszedł na wybory dostał kartkę z nazwiskami, a to czy wybrał profesora, doktora, magistra czy człowieka z podstawowym wykształceniem, zaleźało tylko i wyłącznie od niego. Polityków mamy, jakich sobie sami wybierzemy.
w jednej parti byli z jednym programem i sie zarli jak najeci a co dopiero dwie partie z dwoma róznymi programami. ale niech ci co chcą wierzą ze oni zbawią Polskę.
No i nastaly nam rzady AwS–u . Jarek w obronie lecha nagle chce sterowac spoza stolka, nie wie kto ma byc premierem. W koncu pojawia nam sie nowa twarz polityki hehe Marcinkiewicz – wykopalisko z aws. Pokloca sie koalicjanci szybciej niz nam sie wydaje. Over
hehehehheeh no to przynajmniej teraz prawdy na WOSie uczą
cybull:
Zastanawiam sie ile wytrzyma nowa koalicja bez awantury i wzajemnego obwiniania sie, ja im daje 1 rok bo jestem optymistą :)
co ty cybul ja daje im 2 miechy bo duzej nie wytrzymają A tak w zatrach
dzis na lekci nauczyciel od wosu sam mowil ze jaki nie zdamy matury to mozemy isc na politykow bo tam wyksztalcenia nie czeba miec hahahahahaha :D
a dobra kasa jest z tego
stać mnie zeby tylko tak odpowiedzieć:
HAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHA
cybull:AWS tez kradło a wiesz skąd sie PiS i PO wywodzi?
Liczby mówią same za siebie. Żegnamy najgorszy i najbardziej skorumpowany parlament w historii. Jeszcze nigdy do prokuratury nie wpłynęło tyle wniosków co przez te cztery lata. Gorzej to juź się nie da sterować naszym państwem; procesy sądowe, komisje śledcze, a to tylko wierzchołek góry lodowej. Najgorsze, źe zamieszani w to wszystko byli najwaźniejsi ludzie w państwie. Prezydent nie pamięta swojego wykształcenia, marszałek sejmu i kandydat na prezydenta próbuje nam wmówić, źe nie potrafi wypełnić oświadczenia podatkowego, ZUS wybudował najdroźszy budynek państwowy za nasze pieniądze; wymieniać moźna bardzo długo. Tego co zrobiło SLD długo nikt nie powtórzy.
dlatego niech teraz rzadzi PiS i PO. Za 4 lata to oni bedą "winni całego zła w naszym kraju". W naszym panstwie jeszcze długo bedą takie roszady raz prawica raz lewica.
Zastanawiam sie ile wytrzyma nowa koalicja bez awantury i wzajemnego obwiniania sie, ja im daje 1 rok bo jestem optymistą :)
wiem ale te sld w ostatnich latach to jusz naprawde przeginal pale
jaczek:
pewnie tak bo kto by chcial glosowac na takich zlodzieji! :twisted:
chodzby ja.
AWS tez kradło a wiesz skąd sie PiS i PO wywodzi?
czterech_:
zaskakujące jest ponad 10% dla sld.. choć przy tak małej frekwencji pewnie zebrali się wszyscy i poszli głosować, i taki wynik z tego wyszedł ;)
pewnie tak bo kto by chcial glosowac na takich zlodzieji! :twisted:
zapewne nie. za małe udziały,aby przepchnąć obiecane ustawy (dzięki bogu...), prawie pewna koalicja z PO, co jeszcze bardziej 'zmiękczy' ich harde postanowienia. choć myślę, źe parę dobrych innowacji mogą wprowadzic.
zaskakujące jest ponad 10% dla sld.. choć przy tak małej frekwencji pewnie zebrali się wszyscy i poszli głosować, i taki wynik z tego wyszedł ;)
PIS. czy to cos da?
i ***. PiS wygral,PO drugie,niewiele mniej.
ale najgorsze to jaka frekwencja: okolo 40%.co to jest?niedobrze.wszyscy se olali
ale najgorsze to jaka frekwencja: okolo 40%.co to jest?niedobrze.wszyscy se olali
tez mysle ze PIS jest ok
jaczek:niewiem czy wy ludzie nie myslicie przeciesz PO jak zdobedzie wladze to bedziemy mieli przechlapane
Dokladnie, w gole nie beda sie liczyc z Biedniejszymi tylko sobie by pchali w 4 litery, glosuje na PiS.
niewiem czy wy ludzie nie myslicie przeciesz PO jak zdobedzie wladze to bedziemy mieli przechlapane
Tutaj wybierajcie http://gra.mkombinat.com/gra/ :lol:
:mrgreen:Romek, Ty się zapisz z tą Twoją rodziną do
"Familiady" – to jedyny odpowiedni dla Ciebie program