Wybór telefonu
Witam!
Otóź mam mozliwość tańszego kupna wybranych aparatów:
Nokia 3510i
Nokia 6100
Siemens C60
Siemens C65
Siemenx CX65
Samsung X600
Najbardziej skłonny jestem do Samsunga(Wbudowany aparat, 65 tys kolorów) oraz Siemensa C65 i CX65 ( aparat 5 krotny zoom, wyświetlacz TFT!)
Nie wiem czemu ale Nokie mi jakoś nie podchodzą?
Prosze o jakies porady i doradztwo:)
Otóź mam mozliwość tańszego kupna wybranych aparatów:
Nokia 3510i
Nokia 6100
Siemens C60
Siemens C65
Siemenx CX65
Samsung X600
Najbardziej skłonny jestem do Samsunga(Wbudowany aparat, 65 tys kolorów) oraz Siemensa C65 i CX65 ( aparat 5 krotny zoom, wyświetlacz TFT!)
Nie wiem czemu ale Nokie mi jakoś nie podchodzą?
Prosze o jakies porady i doradztwo:)
Odpowiedzi: 10
Ja zdecydowanie polecilbym ci Siemenx CX65
To jest wypasiony na maxa telefom !
To jest wypasiony na maxa telefom !
Proszę nie pisać takich dennych wypowiedzi nokia to nokia i co to ma znaczyć a se to se i koniec odpowiedź źadna i nic nie wnosząca nnokia jest przereklamowana i nie wiem w czym jej np ustępuje porównywalny model se chyba w niczym a moim zdaniem raczej przewyźsza funkcjonalnością łatwością obsługi i w ogóle se rulezzzz
The_judge:
Ja uwaźam dokładnie odwrotnie i dla mnie wszystko co nie ma znmaczka Nokii jest tylko zabawką.
Nokia to Nokia.Kiedys mialem Motorole i nie mam z nia milych wspomnien.
IMHO Nokie – warto się nimi zainteresować ale on nr
7xxxx wszystko inne to za przeproszeniem uźywających innych modeli plastikowy śmieć.
SE po wielu testach i wybrzydzaniach to mój wybór
7xxxx wszystko inne to za przeproszeniem uźywających innych modeli plastikowy śmieć.
SE po wielu testach i wybrzydzaniach to mój wybór
Tomekk:
The_judge jakbyś się pobawił Sony Ericssonem to byś zmienił zdanie :wink:
bawiłem się – starszym juź modelem, z dokładanym aparatem cyfrowym. Menu ma całkowicie zwalone, no i ten czas reakcji...ehh szkoda gadać...
siemens badz nokia, samsung to samsung, nie sa to zbyt dobre telefony.
Ja bawiłem się SE, i to kilkoma.
Niedawno nawet kumpel rozwalił jeden o ściane,serio (nie wytrzymał tego badziewia).
Jedyne co podchodzi pod nazwę telefon (poza Nokią),to Siemens,ale teź mam z nimi złe doświadczenia.
The_judge ma rację, tylko Nokia.
Z tych modeli to 6100.
A aparat ?
Całkowicie niepotrzebny.
Jeszcze niedawno miałem Siemensa M55,i zrobiłem nim moźe trzy fotki (nawet najtańszy cyfrak jest 10x lepszy).
Potem kupiem znowu Nokię.
Niedawno nawet kumpel rozwalił jeden o ściane,serio (nie wytrzymał tego badziewia).
Jedyne co podchodzi pod nazwę telefon (poza Nokią),to Siemens,ale teź mam z nimi złe doświadczenia.
The_judge ma rację, tylko Nokia.
Z tych modeli to 6100.
A aparat ?
Całkowicie niepotrzebny.
Jeszcze niedawno miałem Siemensa M55,i zrobiłem nim moźe trzy fotki (nawet najtańszy cyfrak jest 10x lepszy).
Potem kupiem znowu Nokię.
Ja bym teź wybrał albo samsunga x600, albo siemensa cx65.
No nie wiemczy nokia ma najprostsze i najlepsze menu moim zdaniem to kwecha przyzwyczajenia ale kaźdy lubi to co ma i nic tego nie zmieni
P.S.
A co do topicu to samsungx600
P.S.
A co do topicu to samsungx600
a czemu Nokie nie podchodzą ?
Ja uwaźam dokładnie odwrotnie i dla mnie wszystko co nie ma znmaczka Nokii jest tylko zabawką.
Ja bym polecał N6100 (sam teraz taką mam). Co prawda nie ma aparatu ale nie ubolewam nad tym bo obecnie aparaty w telefonach są baardzo słabiutkie (nawet w tych najlepszych modelach, np N6600).
A Nokia to Nokia – ma najlepsze, najbardziej "intuicyjne" i najszybsze menu :)
Funkcjonalność ponad wszystko – dlatego wybieram Nokie :)
Ja bym polecał N6100 (sam teraz taką mam). Co prawda nie ma aparatu ale nie ubolewam nad tym bo obecnie aparaty w telefonach są baardzo słabiutkie (nawet w tych najlepszych modelach, np N6600).
A Nokia to Nokia – ma najlepsze, najbardziej "intuicyjne" i najszybsze menu :)
Funkcjonalność ponad wszystko – dlatego wybieram Nokie :)
Strona 1 / 1