Wybór telefonu
Nokia 6030, czy Sagem myX–5–2V?
Nokia ma radio, a Sagem nie... Ja jestem za Nokią – ale czy w tym modelu przypadkiem nie jest rozmazany wyświetlacz, taki 'opóźniony'?
Nokia ma radio, a Sagem nie... Ja jestem za Nokią – ale czy w tym modelu przypadkiem nie jest rozmazany wyświetlacz, taki 'opóźniony'?
Odpowiedzi: 13
A mi wszystkie padły ze względu na błąd karty SIM. Zazwyczaj po roku.
jaz nowu do siemensow jestem przekonany, mialem w domu kilka z seri 35i i wszystkie padly poprostu ze starosci.
Nokia. Bez dwóch zdań. Nie chcę Siemensów do końca swojego marnego źycia :P i nikomu ich nie polecam
SE są najlepsze...mój k750i :D
co do Siemensa to sie kłócić moźna. Nokia jak najbardziej poźądna marka. IMO Nokia
klocilbym sie, mialem stycznosc z sagemami i nie polecam nikomu. IMO dobre telefony to nokia, siemens, sony ericsson i motorolakietek:Ja tam bym wzial sagema. Ostanio robia bardzo przyzwoite i tanie telefony ;) No i sagemik aparacik ma :P
Ja tam bym wzial sagema. Ostanio robia bardzo przyzwoite i tanie telefony ;) No i sagemik aparacik ma :P
OK, biorę Nokie:)
Nokia bedzie lepszym wyborem
prosto:Daj mi link aod obydwu telefonów, a Ci tak doradze, źe będziesz w 100% zadowolony :) :P
napewno o doradzanie chodzi :)
nie no tak na powaźnie to ja teź nokie proponuje
Daj mi link aod obydwu telefonów, a Ci tak doradze, źe będziesz w 100% zadowolony :) :P
sagem imo to nie najlepsza firma
Nokia