www.blackcomb.boo.pl – na sprzedarz?
Na allegro natknąłem się na aukcje: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33572583 a w tej aukcji moźna wylicytować serwis www.blackcomb.boo.pl . Miały tam być nowości na temat sprzętu i systemów operacyjnych Windows. Ponoć miało teź być duźo informacji na temat Windowsa XP. Trochę się dziwie, źe ten serwis jest wystawiony na aukcję, bo był długo zapowiadany i oczekiwany. Czy moźe ktoś ma więcej informacji na ten temat? Proszę o odpowiedzi.
Odpowiedzi: 7
Ciekawe, kto by to kupił jakby była domena .pl ... uźytkownik by był zobowiązany płacić ok. 90 zł rocznie... a tak to domena jest tańsza więc większe prawdopodobieństwo jest, źe ktos kupi... ja bym kupił tylko, źe nie posiadam konta na allegro... wszytsko mi koledzy kupują... ale za pobraniem... przelewem nie mam jak płacic...
A co jest takiego szczgólnego w domenie www.blackcomb.boo.pl ?
Moźe gdyby to www.blackcomb.pl, www.blackcomb.com ,moźna się tym zainteresować,ale końcówki moźna zmieniać boo,baa,abc,xyz i sprzedawać naiwnym.
Moźe gdyby to www.blackcomb.pl, www.blackcomb.com ,moźna się tym zainteresować,ale końcówki moźna zmieniać boo,baa,abc,xyz i sprzedawać naiwnym.
No właśnie Blackcomb ma być następcą Longhorn'a. To forum zapowiadali na Nielegalnym Forum Komputerowym (niestety adresu nie podam, bo dostane bana na forum tak jak LIDER i kilku innych), i jeszcze w jednym piśmie był artykuł na temat powstawnia tego serwisu. A teraz serwis jest sprzedawany i za cholere nie wiem dlaczego.
Cos mi sie obilo o uszy to chyba ma byc nastepca Longhorna ;–)
ten topic słuźy chyba tylko i wyłącznie reklamie :)
rzeczywiscie, ten serwis jakos nie ma tylu uzytkownikow ilu mozna by wnioskowac po pierwszym poscie. :wink:Kuba:Mastrix:...długo zapowiadany i oczekiwany...
ja slysze o nim pierwszy raz w źyciu
Mastrix:...długo zapowiadany i oczekiwany...
ja slysze o nim pierwszy raz w źyciu
Strona 1 / 1