WWW.ABRADIO.PL – DLACZEGO NIE CHCE SIE WYSWIETLAC??
Mam problem ze stronka www.abradio.pl – ni emoge sie do niej dostac – nei chce sie wyswietlic – nie wiem dlaczego – mam zaistalwowana jave, real playera, media playera – i dalej nie moge sie do niej dostac aby posluchac radia – mam wylaczonego nawet firewalla – i dalej to samo – na innych komputerach strona wyswietla sie poprawnie – bez zadnych zacinek – a tutaj klops – mam neostrade ale to chyba nie w tym problem – po prostu juz sam nie wiem co sie dzieje – a bardzo chce posluchac radia – bez kupowania karty RTV. – Prosze o wasza pomoc.
Odpowiedzi: 4
Niestety – nic nie pomaga – czy jest to zwiazane z ustawieniami proxy?
Tak sobie i pomyslałem :)
W chwili gdy usiłuję coś odtworzyć moja nakładka na przeglądarkę wywala wskazany komunikat.
Wygląda, źe standardowe ustawienia dostępu nie wystarczają. Zmień poziom zabezpieczeń, jezeli uźywasz FireWalla to zobacz czy nie trzeba w jego ustawieniach zmodyfikować zezwoleń.
W chwili gdy usiłuję coś odtworzyć moja nakładka na przeglądarkę wywala wskazany komunikat.
Wygląda, źe standardowe ustawienia dostępu nie wystarczają. Zmień poziom zabezpieczeń, jezeli uźywasz FireWalla to zobacz czy nie trzeba w jego ustawieniach zmodyfikować zezwoleń.
Przepraszam – nic z tego nie rozumie – moge prosic o bardziej precyzyjna podpowiedz – z gory dziekuje.
Przeczytaj ten komunikat – wygląda bowiem, źe tu tkwi Twój problem. nie sugeruj się nazwą nakładki.
Strona 1 / 1