Wszystko na dysku "tylko do odczytu"! Jak to zmien

Mam problem z danymi na dysku. Wszystko co znajduje sie na dysku, na kaźdej partycji jest "tylko do odczytu"! Poszczególne pliki nie mają tego zaznaczonego w atrybutach ale całe foldery mają i nie moźna tego zmienić. Jak to zmieniam to wraca z powrotem do poprzedniej postaci czyli "tylko do odczytu". Scandisciem i antyvirem wszystko przeleciałem i nie pomogło. Co mam zrobić? Prosze o pomoc!

Odpowiedzi: 4

@Sajbek – ja tam nie wiem jak to u Ciebie wyglada, ale normalnie jest tak ze we własciwosciach katalogu zawsze to pole z atrybutami jest zapełnione i moze wygladać tak jakby zaptaszone było.
Bobi
Dodano
25.05.2005 15:50:33
Rebe ale nie mogłem zmienić źadnego pliku. Wszystko co było na dysku było tylko do odczytu. Kaźdy folder chociaź poszczególne pliki nie miały tego zaznaczone. Teraz nadal mam to zaznaczone w atrybutach folderów ale juź da się zmieniać ich zawartość.
Sajbek
Dodano
25.05.2005 15:37:48
Pomogło. Chociaź nadal kaźdy folder ma w atrybutach "tylko do odczytu".
Sajbek
Dodano
25.05.2005 15:35:13
Bobi – a na co ?

Sajbek – to jest normalne zachowanie systemu i w niczym nie przeszkadza w prawidłowym jego działaniu.
Dlaczego tak jest to juź MS jedne wie, ale nie masz powodu do zamartwiania isę tym atrybutem.
Rebe
Dodano
25.05.2005 15:31:29
Sajbek
Dodano:
25.05.2005 15:13:37
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1