Wszystko na dysku "tylko do odczytu"! Jak to zmien
Mam problem z danymi na dysku. Wszystko co znajduje sie na dysku, na kaźdej partycji jest "tylko do odczytu"! Poszczególne pliki nie mają tego zaznaczonego w atrybutach ale całe foldery mają i nie moźna tego zmienić. Jak to zmieniam to wraca z powrotem do poprzedniej postaci czyli "tylko do odczytu". Scandisciem i antyvirem wszystko przeleciałem i nie pomogło. Co mam zrobić? Prosze o pomoc!
Odpowiedzi: 4
@Sajbek – ja tam nie wiem jak to u Ciebie wyglada, ale normalnie jest tak ze we własciwosciach katalogu zawsze to pole z atrybutami jest zapełnione i moze wygladać tak jakby zaptaszone było.
Rebe ale nie mogłem zmienić źadnego pliku. Wszystko co było na dysku było tylko do odczytu. Kaźdy folder chociaź poszczególne pliki nie miały tego zaznaczone. Teraz nadal mam to zaznaczone w atrybutach folderów ale juź da się zmieniać ich zawartość.
Pomogło. Chociaź nadal kaźdy folder ma w atrybutach "tylko do odczytu".
Bobi – a na co ?
Sajbek – to jest normalne zachowanie systemu i w niczym nie przeszkadza w prawidłowym jego działaniu.
Dlaczego tak jest to juź MS jedne wie, ale nie masz powodu do zamartwiania isę tym atrybutem.
Sajbek – to jest normalne zachowanie systemu i w niczym nie przeszkadza w prawidłowym jego działaniu.
Dlaczego tak jest to juź MS jedne wie, ale nie masz powodu do zamartwiania isę tym atrybutem.
Strona 1 / 1