Wszystkie porty uźywane przez XP
Czy jest lista portów uźywanych przez Windows XP SP2 PL? Taka sama jak została napisana dla Windows 2003 (czyli port, usługa która z niego korzysta oraz nazwa pliku usługi).
Odpowiedzi: 9
Masz racje. Postaram sie do tej sugestii zastosowac.Szarek1988:
Nie ma pan obowiązku odpowiadać na moje posty
EOD
EL NINO:
Nie zaklne sobie, bo cenzura i tak nie pusci.
Skoro kurna nie ma, to po penis masz "udostepniac" ? Mam Ci po kolei wymieniac te "uslugi" ktore masz i pisac: identyczny, identyczny, identyczny ? Nie wystarczy ze napisalem jeden raz ? Samemu trudno zaskoczyc o co chodzi ?
Sorry, nie powinienem pisać w przenośni i zadawać pytania retoryczne(niektórzy tego nie rozumieją). Nie znam wszystkich usług które działają TYLKO pod 2003 więc nie wiem które pominąć i które porty pominąć bo napenis mam "udostepniac". Prosta odpowiedz i juź zostawiam temat JEST TAKA LISTA WYSTAWIONA PRZEZ MICROSOFT CZY JEJ NIE MA?
Panie EL NINO nie rozumiem pana zdenerwowania. Jakieś problemy, źe emocje pana ponoszą?! Nie ma pan obowiązku odpowiadać na moje posty więc niech pana sobie daruje jeźeli będzie pan próbował negatywie oceniać moją inteligencję. Myślę, źe znajdą się na forum osoby które bardziej kompetentnie i bez emocjonalnie pomogą znaleźć odpowiedz na moje pytanie.
Nie zaklne sobie, bo cenzura i tak nie pusci.
Skoro kurna nie ma, to po penis masz "udostepniac" ? Mam Ci po kolei wymieniac te "uslugi" ktore masz i pisac: identyczny, identyczny, identyczny ? Nie wystarczy ze napisalem jeden raz ? Samemu trudno zaskoczyc o co chodzi ?
EL NINO:
Identyczne.
Chyba nie chcesz mnie przekonywać, źe Win XP Pro. SP2 ma wbudowane Active Directory? Jeźeli nie ma Active Directory to dlaczego mam udostępniać te porty? Ja potrzebuje listy dotyczącej TYLKO XP
Identyczne.
EL NINO:
Ale kurna jakie ? Usluga wydruku ? Dziennik zdarzen ?
Masz rację: Nie jasno się wyraziłem. Chce listę wszystkich portów z których korzystają WSZYTKIE standardowe(czyli takie jakie są po świeźej instalacji i pełnej aktualizacji systemu.) usługi Windows SP2. Myślę, źe ten link Ci pomoźe zrozumieć o jaki typ informacji proszę: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;832017
Ale kurna jakie ? Usluga wydruku ? Dziennik zdarzen ?
EL NINO:
O jakie uslugi chodzi ? Mozesz przyjac, ze "lista" sie pokrywa.
o usługi systemu Windows XP SP2
O jakie uslugi chodzi ? Mozesz przyjac, ze "lista" sie pokrywa.
Strona 1 / 1