wolne zamykanie folderów

mam od niedawna taki problem gdy klikne na krzyzyk w folderze zeby sie zamknol to musze czekac z 10 sekud nie wiem dalczego ak jest sprawdzalem roznymi antyvirami czy sa ale nie ma czscilem tez kompa cc clenerem zawsze go uzywam problem pojawil sie kilka dni temu w tym czasie nie instalowalem zadnych programow ani gier to sie zrobiloz dnia na dzien
mam windowsa xp prof z sp2 procesor duron 1300 i 512 ramu
jezeli tego nie naprawie to istnieje jakis zapis w rejestrze do zamykania folderów?albo cos w tm stylu?
ps z gory dzieki

Odpowiedzi: 6

raczej nie bo nie mam zadnego antyvira stosuje tylko ten z strony online mksvira mam równiez programy do czyszczenia kompa ,rejestru , i innych smieci ale zadne z tych programów nie dzilaja w tle mam tylko 18 procesów z których tylko jeden nie jest uruchamiany z windowsa ale przy stacie systemu sa to sterowniki do klawy multimedialnej
tasiek
Dodano
05.10.2005 19:08:34
superjestem:
ja tylko polecam Format:P i będzie wszystko ok!

Głębią Twoich sugestii poraźon napiszę:
Następna taka merytoryczna sugestia w kosmos poleci.

tasiek – czy to czasem nie jakaś opcja programu antywirusowego związana ze skanowaniem przy zamykaniu
folderów ?
Rebe
Dodano
05.10.2005 10:02:44
superjestem:

Głębią Twoich sugestii poraźon napiszę:
Następna taka merytoryczna sugestia w kosmos poleci.

tasiek – czy to czasem nie jakaś opcja programu antywirusowego związana ze skanowaniem przy zamykaniu
folderów ?
Rebe
Dodano
05.10.2005 10:02:44
superjestem
Dodano
05.10.2005 09:48:28
nie tylko z folderami program files ,windows ,programy dokument setting czyli wszystkie foldery ktore mam na dysku c! :(
tasiek
Dodano
05.10.2005 09:38:30
czy dzieje sie tak przy wszystkich folderach??
kamaa
Dodano
05.10.2005 04:47:19
tasiek
Dodano:
04.10.2005 20:28:54
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1