Wolne otwierania dysków ze skrótów w pasku narzędzi Mój komputer

Wolne otwierania skrótów do dysków w pasku narzędzi Mój komputer i wolne otwieranie Office 2007. swieżo zainstalowany system 2 GB RAM procesor E2160(1,8) podkręcony na 2403 Mhz. Przeskanowałem komputer KIS 7.0 i nic nie wykrył. Co to może być. Z Mojego komputera otwierają sie szybko. wcześniej przez tydzień działał dobrze i spieprzył sie przez Windows Blinds. Teraz już przy instalacji podstawowych programów ten sam problem. Co to może być

Odpowiedzi: 1

Pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa: jaką temperaturę osiąga procek i czy próbowałeś go spowolnić (tak jak był przed podkręceniem)?
domin45670
Dodano
02.03.2008 00:45:12
  • pesymik 02.03.2008 22:07:25

[quote=domin45670]Pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa: jaką temperaturę osiąga procek i czy próbowałeś go spowolnić (tak jak był przed podkręceniem)?[/quote] Na szczęście temperatura w porządku. Max 60*C w stresie. Po kilku reinstalacjach XP przez przypadek odkryłem że to program Kodak EasyShare do aparatu fotogr. tak pieprzył. Mam nadzieje że se nie mylę bo już podejrzewałam Diskeeper, i Windows Blinds Kodak EasyShare instalowałem online a nie z instalki na dysku i myślę że to też może być powodem. Zainstaluje stara wersję z płytki i zobaczę albo całkowicie z niego zrezygnuję.

pesymik
Dodano:
01.03.2008 18:45:57
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1