wolne ładowanie sie stron

jestem posidaczem neostrady plus 128 wiem ze to nie oszalamiajace lacze ale zawsze jakies i od jakiegos tugodnia obserwuje ze strony internetowe sie niesamowicie wolno laduja niewiem z czym to jest zwiazane a juz na komputrze rodzicow ktoremu udostepniam przez LANA neo wszystko smiga jak niewiem :/ poprostu sie zastanawiam czy to chodzi o TP.SA czy o co???? jak sciagam cos to jest tak jak kiedys 16 kilo cisnie a jak probuje wchodzic na glupi onet to sie muli i muli i nic w tym czasie nie sciagam chce tylko uruchomic stronke!!!! jak ktos wie o co chodzi to prosze o odpowiedz bo dlugo tak nie wytrzymam :) (jesli chodzi o limit to jeszcze nie przekroczylem) dzieki narazie!!!

a cha jeszcze jeden problem nie wiem dlaczego ale wszystki gify mi sie zacianaja na gg nic sie nie rusza na tlenie to samo na stronkach to samo i niewiem z czym to jest zwiazane jak robilem nowy system to na poczatku wsio dziala jak poinstaluje te programy co musze poinstalowac wsio sie zacina tzn te gify :/ i tez niewiem o co chodzi

Odpowiedzi: 6

tjaaaa...mialem podobny probblem...te robaki....strasznie obciazaja system i net sie wtedy mocno muli...nie skanowalem tylko...otworzylem menadźer programów i pokolei anulowalem procesy i sprawdzalem czy jest poprawa ...
serdel
Dodano
20.02.2005 14:59:05
Se usuwa:) i szpiegi tez
Rockers
Dodano
20.02.2005 13:41:10
Rockers:
A moźe poprostu masz robaka :wink: uzyj Ad–wareSE

Odkad to Ad–awere robaki usuwa :P
Bobi
Dodano
18.02.2005 19:59:07
A moźe poprostu masz robaka :wink: uzyj Ad–wareSE
Rockers
Dodano
18.02.2005 18:59:43
A nie kombinowales nic czasem z DNSami (allegrowy Kpt.Pinger i pokrewne)?
gigoro
Dodano
18.02.2005 18:02:14
leos:
jak robilem nowy system to na poczatku wsio dziala jak poinstaluje te programy co musze poinstalowac wsio sie zacina tzn te gify :/ i tez niewiem o co chodzi

a co instalujesz, bo skoro problem powstaje po zainstalowaniu tych Twoioch programów, to musisz zwrócić na nie uwagę
The_judge
Dodano
17.02.2005 14:00:01
leos
Dodano:
17.02.2005 12:08:19
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1