wolne ładowanie sie stron
jestem posidaczem neostrady plus 128 wiem ze to nie oszalamiajace lacze ale zawsze jakies i od jakiegos tugodnia obserwuje ze strony internetowe sie niesamowicie wolno laduja niewiem z czym to jest zwiazane a juz na komputrze rodzicow ktoremu udostepniam przez LANA neo wszystko smiga jak niewiem :/ poprostu sie zastanawiam czy to chodzi o TP.SA czy o co???? jak sciagam cos to jest tak jak kiedys 16 kilo cisnie a jak probuje wchodzic na glupi onet to sie muli i muli i nic w tym czasie nie sciagam chce tylko uruchomic stronke!!!! jak ktos wie o co chodzi to prosze o odpowiedz bo dlugo tak nie wytrzymam :) (jesli chodzi o limit to jeszcze nie przekroczylem) dzieki narazie!!!
a cha jeszcze jeden problem nie wiem dlaczego ale wszystki gify mi sie zacianaja na gg nic sie nie rusza na tlenie to samo na stronkach to samo i niewiem z czym to jest zwiazane jak robilem nowy system to na poczatku wsio dziala jak poinstaluje te programy co musze poinstalowac wsio sie zacina tzn te gify :/ i tez niewiem o co chodzi
a cha jeszcze jeden problem nie wiem dlaczego ale wszystki gify mi sie zacianaja na gg nic sie nie rusza na tlenie to samo na stronkach to samo i niewiem z czym to jest zwiazane jak robilem nowy system to na poczatku wsio dziala jak poinstaluje te programy co musze poinstalowac wsio sie zacina tzn te gify :/ i tez niewiem o co chodzi
Odpowiedzi: 6
tjaaaa...mialem podobny probblem...te robaki....strasznie obciazaja system i net sie wtedy mocno muli...nie skanowalem tylko...otworzylem menadźer programów i pokolei anulowalem procesy i sprawdzalem czy jest poprawa ...
Se usuwa:) i szpiegi tez
Rockers:
A moźe poprostu masz robaka :wink: uzyj Ad–wareSE
Odkad to Ad–awere robaki usuwa :P
A moźe poprostu masz robaka :wink: uzyj Ad–wareSE
A nie kombinowales nic czasem z DNSami (allegrowy Kpt.Pinger i pokrewne)?
leos:
jak robilem nowy system to na poczatku wsio dziala jak poinstaluje te programy co musze poinstalowac wsio sie zacina tzn te gify :/ i tez niewiem o co chodzi
a co instalujesz, bo skoro problem powstaje po zainstalowaniu tych Twoioch programów, to musisz zwrócić na nie uwagę
Strona 1 / 1