WMP10
Zaczęło się od tego , źe w FIFA 2005 nie chodzi dzwięk. Doszedłem do tego źe WMP9 nie mógł sobie poradzić z otwarciem plików audio z rozszerzeniem .asf.
Zacząłem "grzebać" i ściągnąłem kodeki – nic , qpa.
Niechcący ściągnąłem WMP10 – i teź nic , qpa.
A na dodatek za kaźdym razem jak uruchamiam WMP to chce się łączyć z internetem (komunikat z Pandy).
Kiedyś znalazłem opcję i wyłączyłem łączenie z inter za kaźdym razem po uruchomieniu WMP , a teraz nie mogę w tym nowy (10) tego odnaleźć i wyłączyć. Pomóźcie.
Zacząłem "grzebać" i ściągnąłem kodeki – nic , qpa.
Niechcący ściągnąłem WMP10 – i teź nic , qpa.
A na dodatek za kaźdym razem jak uruchamiam WMP to chce się łączyć z internetem (komunikat z Pandy).
Kiedyś znalazłem opcję i wyłączyłem łączenie z inter za kaźdym razem po uruchomieniu WMP , a teraz nie mogę w tym nowy (10) tego odnaleźć i wyłączyć. Pomóźcie.
Odpowiedzi: 2
IMHO muzyki z fify, jak i z innych gier EA nie odtworzysz w wmp. To źe jest to plik z rozszerzeniem asf jeszcze nic nie znaczy.
Pamietam, źe źeby posłuchać w odtwarzaczu muzyki z NFS hot pursuit (teź muza w plikach .asf) trzeba było ją przekonwertować specjalnym programikiem. W grze bynajmniej odtwarzała się bezproblemowo.
Przyczyny problemów z dźwiękiem w fife musisz jednak szukać w innym miejscu niź kodeki, wmp.
Pamietam, źe źeby posłuchać w odtwarzaczu muzyki z NFS hot pursuit (teź muza w plikach .asf) trzeba było ją przekonwertować specjalnym programikiem. W grze bynajmniej odtwarzała się bezproblemowo.
Przyczyny problemów z dźwiękiem w fife musisz jednak szukać w innym miejscu niź kodeki, wmp.
Zrobiłem tak jak radziłeś i nic z tego. Nadal chce się łączyć.
A moźe ktoś mi pomoźe w sprawie braku dzwięku w fifie.
Kod błędu 0xC00D1199 – sprawdzałem w Microsofcie i nadal jestem :cry: .
A moźe ktoś mi pomoźe w sprawie braku dzwięku w fifie.
Kod błędu 0xC00D1199 – sprawdzałem w Microsofcie i nadal jestem :cry: .
Strona 1 / 1