własna strona www – który serwis?

Chce załozyc własną stron :?: ę internetową. Który darmowy serwis polecilibyście?

Odpowiedzi: 8

Na razie załozyłem stronę na webpark. I zamierzam tez załoźyc drugą na republice. Dzięki Pawek za poradę. faktycznie jest tam duzo porad , ciekawy serwis. :)
fidelio
Dodano
09.02.2004 02:07:41
Do wymienionych przez Ciebie zadań wystarczy praktycznie kaźda (Republika, Piwko, free.of.pl, itp.). Wybór naleźy do Ciebie. Mam konto na kaźdym serwerze i na źaden nie narzekam. Jednak skoro piszesz, źe się nie znasz na robieniu stron WWW to wycierz Republikę. Mają tam obszerny help i duźo skryptów gotowych do wstawienia na stronę oraz obsługę konta za pomocą WWW.

POZDRAWIAM, Pawek.
Pawek
Dodano
05.02.2004 22:34:14
Jezli chodzi o projektowanie to neie mam o tym pojęcia. :( Takźe źade języki nie wchodzą w grę. Chodzi mi o to źeby zrobic stronkę z szablonu w łatwy i dośc szybki sposób i umieszczac tam swoje pliki – moje teksty, zdjęcia itp. :) Takźe darmowa całkwoicie mi starczy. Tylko chce wybrac najlepsza, czyli najłatwiejszą w obsłudze i z w miare duźą pojemnością MB.
:idea: A więc republika jest ok? Moźe coś więcej ktoś napisze o republice? :?: Zastanawiałem się teź na piwko.pl i frisko.pl. Co myslciie o nich? :?:
fidelio
Dodano
05.02.2004 22:24:28
Pierwsze pytanie na ktore powinienes sobie odpowiedziec jaka technologie zamierzasz wykorzystac i jakie posiadasz umiejetnosci. Jesli strony nie beda wykorzystywaly np. php, asp itd. spokojnie wystarczy Ci np. darmowe konto na republice, ktora dziala bardz przyzwoicie.
Jesli zamierzasz tworzyc cos z bazami to radzilbym jakies konto komercyjne.
Zagraniczne serwer moze i maja mniejsze limity ale tez ich dostepnosc dla polskich internautow jest rozna od bardzo dobrej po fatalna (lacze, provider, ruch na sieci itd).
mrsit
Dodano
05.02.2004 08:21:27
No a ja nie nie powiem kokretnie bo nie wiem ktory jest najlepszy, ale wiem jedno nie warto dawac na polskich serwerach bo sa albo wolne albo maja straszne ograniczenia.
JaMaL
Dodano
04.02.2004 19:12:36
A ja przenoszę topic do działu inne.
Polecam http://www.tripod.lycos.co.uk/ lycosa 50MB + php + MySQL

Zresztą poszukaj podobnego topica w archiwum forum, znajdziesz moźe coś jeszcze.
SLAY3R
Dodano
04.02.2004 15:18:51
Polecam zapoznanie się z listą dostępną na tej stronie. Jakby się podczas ładowania pojawiły jakies błedy klikaj nie – powinno się wczytać.

:arrow: http://www.free.xp.pl/
Pawek
Dodano
04.02.2004 12:16:25
ja mam na onecie, republika, wszystko śmiga, ale teraz robię kolejną i zobacze gdzie indziej, więc razem chyba skorzystamy z porad :D
neo340
Dodano
04.02.2004 10:31:19
fidelio
Dodano:
04.02.2004 09:02:44
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1