Wlasciwosci Pulpitu
otoz od pewnego momentu blizej nie okreslonego... niemoge wlaczyc wlasciwosci Pulpitu w calej swej okazalosci.... wlacza mi sie okno dialogowe z mozliwoscia zmiany tylko i wylacznie tematow pulpitu.. brak jest wszystkich podstawowych zakladek takich jak ustawienia rozdzielczosci wyglad itp... JAK przywrocic normalny stan >???
Problem jest taki sam czy zaloguje sie jako administrator czy jako uzytkownik....
Podobnie jest za aktualizacjami automatycznymi.. poprostu sa niedostepne..(w uslugach sa zaznaczaone jako Uruchomione w systemie) z poziomu ani Panelu sterowania ani wlasciwosci systemu ("z mojego komputera" ) nieda sie tego wlaczyc ani tez z poziomu centrum zbezpieczen ??? jak To przywrocic??
Problem jest taki sam czy zaloguje sie jako administrator czy jako uzytkownik....
Podobnie jest za aktualizacjami automatycznymi.. poprostu sa niedostepne..(w uslugach sa zaznaczaone jako Uruchomione w systemie) z poziomu ani Panelu sterowania ani wlasciwosci systemu ("z mojego komputera" ) nieda sie tego wlaczyc ani tez z poziomu centrum zbezpieczen ??? jak To przywrocic??
Odpowiedzi: 1
Najprawdopodbniej wszystko przywrocisz przez gpedit.msc
Konfiguracja uzytkownika/szablony.../panel sterowania/ekran
Natomaist aktualizacje w Konfiguracja uzytkownika/szablony.../składniki systemu.../windows update
Konfiguracja uzytkownika/szablony.../panel sterowania/ekran
Natomaist aktualizacje w Konfiguracja uzytkownika/szablony.../składniki systemu.../windows update
Strona 1 / 1