Właściwości ekranu - brak?!
Witam, mam pewien problem.
Gdy wybieram PPM>Właściwości na pulpicie to komputer nic sobie z tego nie robi, tak samo podczas wchodzenia przez PA. Na dodatek odkryłem że mam więcej dziwnych dziur w systemie, np. podczas zapisywania pliku zamiast mieć ikonki do pulpitu, moich dokumentów i komputera mam folder bez ikonki z napisem system 32 który nic nie robi. Dodatkowo po usunięciu paska narzędzi który wcześniej miałem u góry został mi mały pasek którego też nie mogę niczym zamknąć. Wcześniej podczas włączania systemu Windows nie mogłem go włączyć bo uruchamiał się wraz z użytkownikiem błąd explorer.exe (okienko z wysłaniem raportu), i tak za każdym razem gdy wywoływałem go przez menadżer zadań, włączał się dopiero po restarcie i jak najszybszym logowaniu.
Być może te problemy mają swój początek w zabawie z skinami do xpeka, miałem wówczas zainstalowany wygląd visty.
Chcąc go upodobnić usunąłem za pomocą rejestru ikonkę kosza z pulpitu ale potem go przywróciłem i usunąłem za pomocą gpedit.msc . Wtedy właśnie zaczęły się problemy z właściwościami itd.
Z tego co widzę to nawet gdy klikam na plik skina to się nie ustawia, ogólnie jedyne co mi zostało to nowy dock z visty i wygląd Windowsa 98'
Naprawdę bardzo proszę o szybką pomoc, formatowanie komputera nie wchodzi w grę.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0