Wlaczanie sie komputera od impulsu
Witam
Powie mi ktos gdzie w biosie wylaczyc ta funkcje , bo juz nie mam nerwow . jak czasem cos wlaczam zwiazanego z komputerem on sie sam wlacza .
Mysle ze dobrze to wytlumaczylem :roll:
Licze na szybka odpowiedz
Powie mi ktos gdzie w biosie wylaczyc ta funkcje , bo juz nie mam nerwow . jak czasem cos wlaczam zwiazanego z komputerem on sie sam wlacza .
Mysle ze dobrze to wytlumaczylem :roll:
Licze na szybka odpowiedz
Odpowiedzi: 8
juz sie sprawa rozwiazala , o dziwo system sie zwalil , po formacie wszystko chodzi elegancko .
Dziekuje za pomoc...
Dziekuje za pomoc...
Winny moźe być teź zasilacz
Mozesz sprobowac uaktualnic bios moze to cos da.
Ja teź nie. Nie mam pojęcia równieź o Twoim sprźecie, bo to sprawa nie godna bs poświęcił jej chwilę uwagi.
Muszę Cię zmartwić przy tej ilości informacji, których udzielasz raczej powinieneś liczyć na .wózkę niź userów na forum.
Wygląda , źe systme isę wysypeł, ale czy za sprawą sprźetu czy inną nie da rady ocenić – moźesz spróbowac jakiego "trybu rejestrowanego" i zobaczyć na czym sie wywala – bedzie ot jakaś wskazówka.
Muszę Cię zmartwić przy tej ilości informacji, których udzielasz raczej powinieneś liczyć na .wózkę niź userów na forum.
Wygląda , źe systme isę wysypeł, ale czy za sprawą sprźetu czy inną nie da rady ocenić – moźesz spróbowac jakiego "trybu rejestrowanego" i zobaczyć na czym sie wywala – bedzie ot jakaś wskazówka.
Wszystko ladnie pieknie , tego jednak nie znalazlem . Jest innym problem , po wyjsciu z biosu bez save , nie chce sie wlaczyc windows :( , dochodzi do tgeo okienka gdzie jest pasek postepu XP i juz nie pokazuje sie ZAPRASZAMY tylko sie resetuje !!! Probowalme urchomic to w trybie awaryjnym ale nei poszlo . W biosie tez nic nie przestawialem tym bardziej ze wyszedlem bez savu .
i teraz nei wiem co jest czy system padl :roll: czy zasilanie poszlo , NIE MAM POJECIA .
licze na szybka odpowiedz.
i teraz nei wiem co jest czy system padl :roll: czy zasilanie poszlo , NIE MAM POJECIA .
licze na szybka odpowiedz.
WoL – Wake On Lan – disable w biosie.
Chodzi o to iz jak czasem podlaczam do listy zasilanie do kompa to sie sam wlacza , dzis jak przyszli do mnie wymienic Cable Modem przy jego podlaczeniu komp sie wlaczyl . Koles powiedzial ze to jest funkcja jakas w biosie i nalezaloby ja wylaczyc – niestety mnie przy ty nie bylo inaczej wiedzilabym o co chodzi.... .
Doskonale to wytłumaczyłeś – coś związanego zk omputerem to pewnie ..światło w łzience.
Pewnie masz na listwie jakieś przepięcie. Zmień ją i po kłopocie.
Pewnie masz na listwie jakieś przepięcie. Zmień ją i po kłopocie.
Strona 1 / 1