wlaczajacy sie samoczynnie kalkulator
poprostu ja juz nie rozumiem co robic, co jakis czas wyskakuje mi kalkulator, skanowalem juz nortonem antivirem 2006 i kasperskym i nic nie znajduja, zmienilem system na nowy i myslac ze problem mam zglowy i nie bedzie mnie denerwowac zaden wyskakujacy samoczynnie kalkulator, a tu....zonk! wlacza sie dalej, czy ktos ma pojecie o co tu chodzi ??? POMOCY !!!
Odpowiedzi: 6
Uzylem spybota search & destroy, dalem ikonke search&destroy, cos wykryl usunal i przez caly dzien nie widzialem zeby wyskoczyl kalkulator, chyba pomoglo. Jakby sie okazalo ze nie to jeszcze napisze :)
To jest najprostrze rozwiazanie ale nie takie mnie interesuje, bo wyrzucic kalkulator to nie problem, tylko ze czasem z niego korzystam :)
To odinstaluj kalkulator w dodaj/usuń programy.
no ja juz nie wiem sam.Na klawiaturze kilka skrotow mam ale to tylko do przegladarki,poczty,moj komputer, stan wstrzymania, i do obslugi playera;podglaszanie, w przod tyl,stop, play. no ale zmienilem kalwaiature na bez dodatkowych klawiszow, zobaczymy :).Naet spybootem search&destroy cos znalazl, ale nie wiem co to bylo :)Jak ktos mam jeszcze jakies pomysly, chetnie sprawdze. Nigdy nie wyskakuje kalkulator od razu po uruchomieniu, czasem musi minac godzina, wlasciwie to nigdy nie wiadomo kiedy to sie stanie
Parker–1992:
Moźe masz go na autostart?
Czy ty umiesz czytać? Przecieź
lukasusss:
zmienilem system na nowy
Moźe masz go na autostart?
Włącz w Spybocie tryb zaawansowany i wejdź w narzędzia, pozycje startowe systemu.
Jak będzie to go odznach i z głowy.
Włącz w Spybocie tryb zaawansowany i wejdź w narzędzia, pozycje startowe systemu.
Jak będzie to go odznach i z głowy.
Strona 1 / 1