włącza mi sie sam komp
Czy ktoś moźe mi pomuc. Mam zainstalowany win xp. i od pewnwgo czasu gdy wyłącze kompa to po pewnym czasie on sam się włącza–nieraz po paru minutach a nieraz po dwóch trzech godzinach.Jaka moźe być przyczyna tego cuda, skanownie antywirusowe jest włączone ,aktualizowane co dziennie )norton antywirus2003 program nie wykrył źadnego wirusa)
Odpowiedzi: 5
Juz sobie ustawilem, dzieki za starania :)
U mnie to jest tak [plyta ECS K7VTA3]: BIOS –> POWER MANAGMENT SETUP –> IRQ/EVENT ACTIVITY DETECT –> PS2KB WAKE UP FROM S3/S4/S5 –> WYBOR KLAWISZA
U mnie to jest tak [plyta ECS K7VTA3]: BIOS –> POWER MANAGMENT SETUP –> IRQ/EVENT ACTIVITY DETECT –> PS2KB WAKE UP FROM S3/S4/S5 –> WYBOR KLAWISZA
stahumir:
Ja z kolei chcialbym sie zapytac, jak ustawic w biosie zeby komp wlaczal sie po nacisnieciu dowolnego klawisza?
A to zaleźy od płyty jaką posiadasz, to raz, a dwa to jeszcze od klawiatury takźe. No, ale to równieź było juź na forum, stosunkowo niedawno. Ruszcie tyłki i szukajcie :lol: :lol: :arrow:
stahumir:
Ja z kolei chcialbym sie zapytac, jak ustawic w biosie zeby komp wlaczal sie po nacisnieciu dowolnego klawisza?
A to zaleźy od płyty jaką posiadasz, to raz, a dwa to jeszcze od klawiatury takźe. No, ale to równieź było juź na forum, stosunkowo niedawno. Ruszcie tyłki i szukajcie :lol: :lol: :arrow:
Problem był omawiany na forum. Zadne łaty i skanwanie na wirusy nie pomoźe. Rada jest tylko jedna, trzeba pogrzebać w biosie i wyłączyć pewną funkcję, niestety nie pamiętam jaką.... :wink:
Strona 1 / 1