Witam
Chciałbym się ze wszystkimi gorąco przywitać.Jestem zapalonym kibicem Hetmana Zamość i pier**le wszystkich co powiedzą coś źle na ten klub.A tak po za tym to jestem troszkę trzepnięty, o czym świadczy ten post.Jestem tez stałym bywalcem na www.forum.dobreprogramy.pl .Pozdrawiam.
PS.Nie bierz(?)cie tego postu na serio
PS.Nie bierz(?)cie tego postu na serio
Odpowiedzi: 20
Seeker:...ale jak przesadzisz to zostaniesz "sfaulowany" tzw. faulem technicznym
.. i nie podskakuj 8)
Raczej trafi na lawke kar z bananem.
EL NINO:A co to ten motór i hetman ? Motór to mniej wiecej wiem – gieras se kupil takiego malego :P :P . Ale hetman ? Nie jest to ten, co to konia bije na oczach krolowej ? :mrgreen: :mrgreen:
El z Ciebie szachista , jak nie przymierzając z koziej ......trąba :wink:
Toź hetman i królowa za jedno stanowią, i mogą co najwyźej "zwalić" konia, ale królowi w odmiennym kolorze zaznaczonym :wink: :mrgreen:
Zaś co do kibola co tu zwitał – Rafi_1934:
Jak za czarny charakter chcesz tu robić to Twoja rzecz, ale jak przesadzisz to zostaniesz "sfaulowany" tzw. faulem technicznym
.. i nie podskakuj 8)
Rafi_1934:Kwaku i websterze jakie z Was takie kozaki to trzeba było przyjechać do Zamoście i ustawić sie do ustawiki.Pozdro dla normalnych.
hehe no baa z tego co wiem to na ostatnim wyjezdzie do zamoscia zadnej ustawki nie bylo
A tak było na prawdę :lol:
Rafi_1934 – witaj i nie przejmuj się tym co się tu dzieję. Trochę humoru nie zaszkodzi, ambicje, autorytety i honory mało kto tu przestrzega, ale i nie wielu z tego powodu ubolewa i skarźy się na forum. Pozdro!
Rafi_1934 – witaj i nie przejmuj się tym co się tu dzieję. Trochę humoru nie zaszkodzi, ambicje, autorytety i honory mało kto tu przestrzega, ale i nie wielu z tego powodu ubolewa i skarźy się na forum. Pozdro!
gieras:ja tego nie rozumiem, jakies zamieszki chcecie robic na forum ? a EL NINO narzekal na drzewo bananowe ze mu cos nie rosnie :mrgreen:Rafi_1934:Kwaku i websterze jakie z Was takie kozaki to trzeba było przyjechać do Zamoście i ustawić sie do ustawiki.Pozdro dla normalnych.
Wiesz tak na prawdę to ja nie znam ani motóru jak to powiedział EL NINO ani hetmana. :wink: Tylko kolega trochę się za bardzo wczuł w forum i starał się nas zastraszyć i zapanować nad wszystkim :lol: Wi ęc się trochę postawiłem.
ja tego nie rozumiem, jakies zamieszki chcecie robic na forum ? a EL NINO narzekal na drzewo bananowe ze mu cos nie rosnie :mrgreen:Rafi_1934:Kwaku i websterze jakie z Was takie kozaki to trzeba było przyjechać do Zamoście i ustawić sie do ustawiki.Pozdro dla normalnych.
Tak Ci to inponuje ?? :idea:
No i uwaźaj z tymi widłami :wink:
No i uwaźaj z tymi widłami :wink:
Kwaku i websterze jakie z Was takie kozaki to trzeba było przyjechać do Zamoście i ustawić sie do ustawiki.Pozdro dla normalnych.
Rebe:boczi:Nie myli, nie myli :mrgreen:
To niech ....... umyją :lol: :wink:
....A nie wietrzą....
boczi:Nie myli, nie myli :mrgreen:
To niech ....... umyją :lol: :wink:
witam kolege.
Nie myli, nie myli :mrgreen:
OT: Czy ten "Rycerz Królowej Jadwigi" trzyma w dłoniach widły, czy mnie wzrok myli? :mrgreen: :wink:
Witaj :lol:
Witaj :lol:
Witam nowego usera.
poźywiom uwidiom a tymczasem witaj
Witam witam... Znamy się z tamtego forum.. aź za dobrze... :twisted: :twisted:
aligator:Rafi_1934:PS.Nie bierz(?)cie tego postu na serio
Aleź skąd, toć widać źe masz coś z deklem :lol: :wink:
Dlugo tu zabawisz :?: :mrgreen:
P.S
Do kibiców :!:
Bez źadnych klubowych przepychanek na forum bo powylatujecie na zbity ... :twisted:
No źeczywiście tak spalić misję a starcie to się w głowie nie mieści. :lol: Dałeś zmianę i tyle. :!: :!: Musisz się z tym pogodzić.
Ej rycerz sfolguj trochę bo cię stracimy na szubienicy :wink:
Rafi_1934:PS.Nie bierz(?)cie tego postu na serio
Aleź skąd, toć widać źe masz coś z deklem :lol: :wink:
Dlugo tu zabawisz :?: :mrgreen:
P.S
Do kibiców :!:
Bez źadnych klubowych przepychanek na forum bo powylatujecie na zbity ... :twisted:
A co to ten motór i hetman ? Motór to mniej wiecej wiem – gieras se kupil takiego malego :P :P . Ale hetman ? Nie jest to ten, co to konia bije na oczach krolowej ? :mrgreen: :mrgreen:
kwak:Piłka jest okrągła a brameczki dwie dziś wygra Motor kaźdy o tym wie
MOTOR LUBLIN
Popieram w zupełności MOTOR wygra