Witam wszystkich!!!!

Witam na forum jestem po raz pierwszy na tym forum! Często bywałem na dobreprogramy.com ale to lipa!! więc zawitałem do was mam nadzieją ze będe mógł wam pomuc w waszych kłopotach z kompem!!!

Odpowiedzi: 20

EL NINO:
Seeker:
Rebe nie mogę uwierzyć dostałeś kopa na wejściu :wink: :mrgreen:
Poznali sie na nim kurna tutaj i nie chca miec tam do czynienia z takim penisem :P :P :lol: .

Przypomniało mi się, źe jako nick to EL NINO wpisałem – widać coś z tym penisem na rzeczy jest :mrgreen:
Rebe
Dodano
13.06.2004 22:30:12
EL NINO:
Seeker:
Poznali sie na nim kurna tutaj i nie chca miec tam do czynienia z takim penisem :P :P :lol: .

Blady strach na całe pospólstwo razem z modami taki padł źe przy okazji – z rozmachu i oczyszczania przedpola – paru "niewinnych" :twisted: bana dostało
Seeker
Dodano
13.06.2004 22:26:34
ja bywalem czasami na dobrychprogramach ale z tego co zauwazylem, to na forum awet moderatorzy sie ze soba kloca, wiec odpuscilem :roll:

p.s siema KURCZOK :wink: :P
gieras
Dodano
13.06.2004 22:18:45
Seeker:
EL NINO
Dodano
13.06.2004 22:12:46
d3ath:
Pawek:
Przecieź dopiero co tam zawitałeś... I juź Cię zbanowali... :shock: Normalnie jestem pod wraźeniem :P

a do admina wyslalem juz 2 maila a on dalej nie odpisal =] /cos zaczynam sie uprzedzac do dobreprogramy.pl/

Moźe dlatego źeś z Krakowa , a skądinąd wiem źe Asterisk /moderator/ równieź i moźe dlatego :roll:
Poza tym na "dobrych programach" – z tego co czytam /widzę/ mores jak w pruskim wojsku – moderatorzy IMO zbyt przejęli się rolą. Ale to tylko takie moje nic nie znaczące zdanie.
Moja rada,– jak to pewien miły człowiek powiedział : proście a będzie Wam dane, więc ...tylko to Ci pozostało.

Rebe:
To akurat źadna nowość. Ja byłem zabanowany w chwili gdy usiłowałem się zarejestrować

Ja nawet nie próbowałem się rejestrować, a nuź by znów Xenium padło i na mnie by było :wink: :roll:
Seeker
Dodano
13.06.2004 22:08:28
Pawek:
Przecieź dopiero co tam zawitałeś... I juź Cię zbanowali... :shock: Normalnie jestem pod wraźeniem :P

a do admina wyslalem juz 2 maila a on dalej nie odpisal =] /cos zaczynam sie uprzedzac do dobreprogramy.pl/
d3ath
Dodano
13.06.2004 20:08:31
Pawek:

To akurat źadna nowość. Ja byłem zabanowany w chwili gdy usiłowałem się zarejestrować :mrgreen:
Rebe
Dodano
13.06.2004 20:03:19
Pawek
Dodano
13.06.2004 19:59:27
ja dostalem na dobreprogramy.pl bana... :( za to, ze koles ze mnie zakpil na 'oczach' admina, a ja sie wkurw** i tez po nim troche pojechalem :/ i to ja dostalem bana.. nie on :[
d3ath
Dodano
13.06.2004 19:54:46
Jedni nie wiedzą... Inni wiedzą 8) :P I liczą jedynie na to, źe się zmieni... :roll:
Pawek
Dodano
13.06.2004 19:52:53
Kuba:

Witamy!
Osobiście mam troche inne zdanie niź ty o dobrychprogramach ale to nie waźne. Miejmy nadzieję, źe o tym forum teź nie nabierzesz takiego zdania :–)

Żeczywiście KURCZOK trochę spalił misję :lol: Ale jeszcze nie wiemy jaki jest.Miejmy nadzieję źe nie będzie mówił o tym forum tego co mówi o forum dobre programy
:wink:
webster
Dodano
13.06.2004 17:20:20
KURCZOK:
Witam na forum jestem po raz pierwszy na tym forum! Często bywałem na dobreprogramy.com ale to lipa!! więc zawitałem do was mam nadzieją ze będe mógł wam pomuc w waszych kłopotach z kompem!!!

Witamy!
Osobiście mam troche inne zdanie niź ty o dobrychprogramach ale to nie waźne. Miejmy nadzieję, źe o tym forum teź nie nabierzesz takiego zdania :–)
Kuba
Dodano
12.06.2004 19:27:40
Seeker:
gusioo:
Seeker:
[...]No to ja się teź przywitam, coby nie było, źe jakimsiś ........takie niedomówienie :wink:

Beztalencie ;) :?:

Przeceniasz mnie .....chyba :roll: :lol:

Skoro tak twierdzisz :P
Anonymous
Dodano
12.06.2004 19:16:35
gusioo:
Seeker:
[...]No to ja się teź przywitam, coby nie było, źe jakimsiś ........takie niedomówienie :wink:

Przeceniasz mnie .....chyba :roll: :lol:
Seeker
Dodano
12.06.2004 19:13:29
Seeker:

Anonymous
Dodano
12.06.2004 19:09:43
Ukey:
Witam KURCZOKA :wink:

Ludzie nie zniehcecajcie tego chlopaka ma tylko pare postow na tym forum , a moze jest to nowy talent taki jak ROBE albo EL ADMINNO :wink:

ROBEGO to nie znam , któś nowy ? – moźesz dać namiar w archiwum, a poza tym gdzie dostrzegłeś ten talent w czym on się implikuje ?
Jak na razie przywitał się i tyle.
No to ja się teź przywitam, coby nie było, źe jakimsiś ........takie niedomówienie :wink:
Seeker
Dodano
12.06.2004 19:06:27
Witam KURCZOKA :wink:

Ludzie nie zniehcecajcie tego chlopaka ma tylko pare postow na tym forum , a moze jest to nowy talent taki jak REBE albo EL ADMINNO :wink:
Ukey
Dodano
12.06.2004 18:23:10
gusioo:
KURCZOK:

Cześć. A jak ktoś nie ma kłopotów z kompem :?:

hehe...dobre
KURCZOK
Dodano
12.06.2004 16:54:22
KURCZOK:

Cześć. A jak ktoś nie ma kłopotów z kompem :?:
Anonymous
Dodano
12.06.2004 16:45:00
Zygo:
Pawkowi chodzi o to źe obraziłeś dobreprogramy.com bo z tego co wiem to jest tam stałym gościem :wink:
To źe się tam udzielam akurat nie ma nic do rzeczy... Chodzi o sam fakt, o postępowanie... Ale to trzeba prześledzić całą sytuację, poczytać posty na forum dobrychprogramów.pl, źeby zrozumieć.

EOOT
Pawek
Dodano
12.06.2004 16:41:23
KURCZOK
Dodano:
12.06.2004 14:36:05
Komentarzy:
20
Strona 2 / 3