Witam wszystkich!!!!

Witam na forum jestem po raz pierwszy na tym forum! Często bywałem na dobreprogramy.com ale to lipa!! więc zawitałem do was mam nadzieją ze będe mógł wam pomuc w waszych kłopotach z kompem!!!

Odpowiedzi: 20

Witanie się skończyło.Zaś kwestie stosunków panujących pomiędzy funkcyjnymi i userami dobrychprogramów wyjaśniajcie sobie gdzie indziej lub w innej formie.Nawet OT nie jest miejscem dla takich komunikatorów.
Z tego teź względu zamykam temat.
Rebe
Dodano
14.06.2004 19:54:43
Dla wyjaśnienia:
1 – Zgodnie z naszym regulaminem
d) decyzję o ukaraniu podejmuje Administrator na podstawie:
– decyzji własnej lub konsultowanej z Moderatorem;
– wniosku Moderatora;
– wniosku uźytkownika, pozytywnie zweryfikowanego przez Moderatora

tymczasem , z przyczyn osobistych 2 z Nich ograniczyło w tym czasie aktywność i siłą rzeczy trudno wymagać szybkiej odpowiedzi od pozostałego – jedynej Osoby mogącej to uczynić . Ale jak ktoś jest w "gorącej wodzie kąpany", to sam sobie winien. A o sposobie " myślenia" pseudouserów świadczy histeryczna reakcja na uzasadnioną krytykę jako substytut refleksji nad swoją osobą i postępowaniem. Zupełnie brak samokrytycyzmu owocuje takimi właśnie opiniami i obgadywaniem – nie dociera do nich nic, a jedyną bronią jest właśnie kampania oszczerstw.
Niewiele brakowało, by zasłuźony ban d3ath na IP przełoźył się na blokadę dostępu wszystkich userów jego sieci – niewinnych.

PS.
A fiesta nie jest Adminem – co
wie nawet "inteligentny inaczej"
asterisk
Dodano
14.06.2004 18:43:43
Dla wyjaśnienia:
1 – Zgodnie z naszym regulaminem
d) decyzję o ukaraniu podejmuje Administrator na podstawie:
– decyzji własnej lub konsultowanej z Moderatorem;
– wniosku Moderatora;
– wniosku uźytkownika, pozytywnie zweryfikowanego przez Moderatora

tymczasem , z przyczyn osobistych 2 z Nich ograniczyło w tym czasie aktywność i siłą rzeczy trudno wymagać szybkiej odpowiedzi od pozostałego – jedynej Osoby mogącej to uczynić . Ale jak ktoś jest w "gorącej wodzie kąpany", to sam sobie winien. A o sposobie " myślenia" pseudouserów świadczy histeryczna reakcja na uzasadnioną krytykę jako substytut refleksji nad swoją osobą i postępowaniem. Zupełnie brak samokrytycyzmu owocuje takimi właśnie opiniami i obgadywaniem – nie dociera do nich nic, a jedyną bronią jest właśnie kampania oszczerstw.
Niewiele brakowało, by zasłuźony ban d3ath na IP przełoźył się na blokadę dostępu wszystkich userów jego sieci – niewinnych.

PS.
A fiesta nie jest Adminem – co
wie nawet "inteligentny inaczej"
asterisk
Dodano
14.06.2004 18:43:43
fiesta:
Witam :)
Jestem modkiem na dobrych więc moźe rzucę trochę światła na poruszoną w tym topicu sprawę. Z góry zaznaczam źe nie chcę zamykać drogi Kurczokowi czy d3ath do uczestnictwa i udzielania sie na waszym forum. Ale skoro padły zarzuty między innymi pod moim adresem mam prawo do tego źeby zająć swoje stanowisko. Najlepiej będzie jak podam bezpośrednie linki do postów które spowodowały zbanowanie wyźej wymienionych, zaś resztę pozostawię waszej ocenie.
Oto one:
User Kurczok:
topic 1

topic 2

User d3ath:
topic
Wyźej wymienieni userzy zgodnie z regulaminem dostali bana czasowego na ostudzenie i zrozumienie swojego postępowania. Ale skoro wolą takie rozwiązanie jak zmiana forum to jest ich wybór. Pozoastaje tylko nadzieja źe na tym forum nastąpi "cudowna" odmiana :P :P :P
Serdecznie pozdrawiam :D :D :D

No wiesz fiesta...
'Istotna Informacja

Twój dostęp do forum został czasowo zablokowany
Skontaktuj się z administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji
'

... skontaktowalem sie. Napisalem 2 maile, a Ty dalej nie odpisujesz. Dzieki z góry, ale mnie juź straciliscie jako uźytkownika i moźecie mnie skasowac z listy, bo juz tam nie zaglądne. A wszyscy, którym bede mowil o forach, bede wymienial Wasze jako jedne z gorszych. To tyle, thx.
d3ath
Dodano
14.06.2004 16:49:28
ale zamieszanie....
witam wszystkich :)
Gagman
Dodano
14.06.2004 15:21:46
KURCZOK:
Asterisk i fiesta ale sie ośmieszyliście!!!

Życzę i Tobie takiego ośmieszenia :P:P:P:P
KURCZOK:
BOICIE SIE KONKURENCJI!!!:P;P

Nigdy to forum nie było konkurencją dla naszego ani odwrotnie. Chyba świadczą o tym banery reklamowe umieszczone na obydwu forach i vortalu i serwisie. Fakt ten świadczy raczej o współpracy a nie o konkurencji.

KURCZOK:
Poprostu wasze forum jest gorsze!!!

To pozostawny ocenie innych userów. Twoje zdanie uwaźam za subiektywne.
fiesta
Dodano
14.06.2004 14:51:32
Seeker:
........ póki co niech Kurczok źyje se...IMO :wink:

W myśł przysłowia o indyku ,co to o niedzieli myślał? :lol: :wink:
Rebe
Dodano
14.06.2004 13:31:14
Toś Kurczok musiał niźle "nagrzebać",– jeśli to ten baner co tu wstawiłeś, to nie dziwię się, źe uznali źeś..... nasłany przez Marka Sell'a :wink: .
Ale tak powaźniej (chyba) mam nadzieję – EL i Rebe z pewnością nie :twisted: – źe nie odbije Ci po 200'tu iluś tam postach tak jak na "dobrych programach". Mniemam, źe moźe coś wniesiesz (ech .. o naiwności moja TY jedyna :wink: ) do tego forum.
Koniec .
EL i Rebe tasaki i pinki / wiadomo do czego :wink: / się przydadzą pewno, ale póki co niech Kurczok źyje se...IMO :wink:
Seeker
Dodano
14.06.2004 13:24:27
KURCZOK:

Jednak długiego "źycia" Ci nie wróźę, jeźeli kolejne posty będą równie merytoryczne, jak ten. :evil:
Rebe
Dodano
14.06.2004 11:38:55

KURCZOK
Dodano
14.06.2004 11:34:55
EL NINO:
asterisk:
... mając jednak w pamięci
Ich wyczyny, nie zazdroszczę Adminom i Moderatorom.
Spokojna glowa asterisk o jakiekolwiek wyskoki. Reka sprawiedliwosci ludowej dziala szybko :P .

P.S. Witamy :wink: .

A źe "operator" tejźe ręki ślepym jest, jako to z Temidą zwykle bywa, to i efekty zabawnymi być mogą :wink:
Rebe
Dodano
14.06.2004 08:47:29
asterisk:
... mając jednak w pamięci
Spokojna glowa asterisk o jakiekolwiek wyskoki. Reka sprawiedliwosci ludowej dziala szybko :P .

P.S. Witamy :wink: .
EL NINO
Dodano
14.06.2004 02:21:52
Rebe:
Ubawiłem się po pachy – jedyne co po przeczytaniu
tych topicówm i się nasuwa to to, źe wyraźnie widać przerost
formy nad treścią – u kogo to sobie sami dośpiewajcie.
Gdybym na pewnym forum miał się zastanawiać co robić
w sytuacji takich "dyskusji" to będąc łysym osiwiałbym dodatkowo.
Albo coś jest z regulaminem zgodne, albo nie.
I nie ma zmiłowania to co nie jest takie leci w kosmos,
a nie rozrasta do czort wie jakich dysput egzystencjalnych.

Witam serdecznie!
Jestem teź, jak fiesta, moderatorem na tym forum.
Nie będę opisywał przyczyn opracowania nowego regulaminu,
ale jedno muszę tylko dodać, źe najmniejsza
próba ingerencji jest traktowana jako zamach na ( anything) ....... .
A efekty tych ingerencji właśnie widać.
Życzę temu Forum, by nasze "spady" i malkontenci
rozwinęli skrzydła – mając jednak w pamięci
A brak zdecydowanych ingerencji jest właśnie przyczyną rozrostu niektórych topiców.
asterisk
Dodano
14.06.2004 02:13:20
Rebe:
Moźna tu per analogiam zapodać mądrość ludową o rodzie Pazzich i ich resowych siedliskach – kieby co pewnikiem Pawek wytłumaczy :wink:
Nie wiem czy teraz gafy nie popełnię, ale co tam... :roll:

Nie wykluczam, źe kiedyś wyjaśnię jak będzie mi dane 'poznać' historię tegoź rodu :idea: :D

PS. W razie czego... Boli mnie ząb 8) :lol:
Pawek
Dodano
14.06.2004 00:07:54
Ubawiłem się po pachy – jedyne co po przeczytaniu tych topicówm i się nasuwa to to, źe wyraźnie widać przerost formy nad treścią – u kogo to sobie sami dośpiewajcie.
Gdybym na pewnym forum miał się zastanawiać co robić w sytuacji takich "dyskusji" to będąc łysym osiwiałbym dodatkowo.
I nie ma zmiłowania to co nie jest takie leci w kosmos, a nie rozrasta do czort wie jakich dysput egzystencjalnych.
Moźna tu per analogiam zapodać mądrość ludową o rodzie Pazzich i ich resowych siedliskach – kieby co pewnikiem Pawek wytłumaczy :wink:
Rebe
Dodano
13.06.2004 23:39:52
Ubawiłem się po pachy – jedyne co po przeczytaniu tych topicówm i się nasuwa to to, źe wyraźnie widać przerost formy nad treścią – u kogo to sobie sami dośpiewajcie.
Gdybym na pewnym forum miał się zastanawiać co robić w sytuacji takich "dyskusji" to będąc łysym osiwiałbym dodatkowo.
I nie ma zmiłowania to co nie jest takie leci w kosmos, a nie rozrasta do czort wie jakich dysput egzystencjalnych.
Rebe
Dodano
13.06.2004 23:39:52
Witam :)
Jestem modkiem na dobrych więc moźe rzucę trochę światła na poruszoną w tym topicu sprawę. Z góry zaznaczam źe nie chcę zamykać drogi Kurczokowi czy d3ath do uczestnictwa i udzielania sie na waszym forum. Ale skoro padły zarzuty między innymi pod moim adresem mam prawo do tego źeby zająć swoje stanowisko. Najlepiej będzie jak podam bezpośrednie linki do postów które spowodowały zbanowanie wyźej wymienionych, zaś resztę pozostawię waszej ocenie.
Oto one:
User Kurczok:
topic 1

topic 2

User d3ath:
topic
Wyźej wymienieni userzy zgodnie z regulaminem dostali bana czasowego na ostudzenie i zrozumienie swojego postępowania. Ale skoro wolą takie rozwiązanie jak zmiana forum to jest ich wybór. Pozoastaje tylko nadzieja źe na tym forum nastąpi "cudowna" odmiana :P :P :P
Serdecznie pozdrawiam :D :D :D
fiesta
Dodano
13.06.2004 23:25:25
To juź wiesz co kiedyś chciałem :mrgreen:
Pawek
Dodano
13.06.2004 23:01:25
Pawek:
Trzeba zacząć działać w kierunku tego, źeby było tam troszeczkę więcej luzu :)
Nie wymagaj abym rejestrowal sie na kolejnym forum :P :P .
EL NINO
Dodano
13.06.2004 22:50:03
No niestety... Co prawda to prawda... Samo forum "DP" jest IMO 'glanckie', ale od pewnego czasu faktycznie Moderatorzy tam "są zbyt widoczni", czego nie ma np. tutaj. Dla Nich najwaźniejszy stał się Regulamin i Oni się go trzymają jak tonący brzytwy... A powinni podchodzić do sprawy troszeczkę bardziej indywidualnie. Dbać o dobrą atmosferę. Nie mówię, źe zupełnie źle robią, ale to powoli zaczyna wymykać się spod kontroli, a przesadzenie w drugą stronę teź nikomu na dobre nie wyjdzie :idea:

Trzeba zacząć działać w kierunku tego, źeby było tam troszeczkę więcej luzu :)
Pawek
Dodano
13.06.2004 22:38:29
KURCZOK
Dodano:
12.06.2004 14:36:05
Komentarzy:
20
Strona 1 / 3