Witam bardzo serdecznie mam pytanie ?

Witam mam problem a mianowicie czy ktoś morze mi podać przyczynę wyłączania tlenu co 2 min nie wiem co się dzieje próbowałem zobaczyć w dzienniku zdarzeń ale nic konkretnego się nie dowiedziałem wersja tlenu to 4.01 czekam na propozycje i dodatkowe pytania których nie za mieściłem dziekuje lazuroweoko

Odpowiedzi: 4

A wiedz tak wpierw przeskanowałem pliki tlenu potem zajrzałem jeszcze raz do panelu sterowania tam do Narzędzi Administracyjnych i podgląd zdarzeń zobaczyłem jakie się dzieją tam rzeczy po rozłączeniu z tlenem zobaczyłem ze jest błąd zlikwidowałem po drodze wpisałem w uruchom msconfig zobaczyłem aplikacje bo miałem jeszcze jeden problem a mianowicie po naciśnięciu uruchom ponownie pokazywała się aplikacja wiedz w msconfig wyłączyłem ją wracając do problemu z tlenem wystarczy jak kolega wcześniej nadmienił wykasowanie plików tlenu dziekuje za pomoc źyczę miłego klikania Piotr pozdrawiam wszystkich nadmieniając Moderatorów
piotrlazuroweoko
Dodano
18.08.2003 21:25:21
A wiedz tak wpierw przeskanowałem pliki tlenu potem zajrzałem jeszcze raz do panelu sterowania tam do Narzędzi Administracyjnych i podgląd zdarzeń zobaczyłem jakie się dzieją tam rzeczy po rozłączeniu z tlenem zobaczyłem ze jest błąd zlikwidowałem po drodze wpisałem w uruchom msconfig zobaczyłem aplikacje bo miałem jeszcze jeden problem a mianowicie po naciśnięciu uruchom ponownie pokazywała się aplikacja wiedz w msconfig wyłączyłem ją wracając do problemu z tlenem wystarczy jak kolega wcześniej nadmienił wykasowanie plików tlenu dziekuje za pomoc źyczę miłego klikania Piotr pozdrawiam wszystkich nadmieniając Moderatorów
piotrlazuroweoko
Dodano
18.08.2003 21:25:21
Piotr

jak domyślam sie juź rozwiązałeś problem.
Mógłbyś powiedzieć co zrobiłeś bo strasznie jestem ciekawy , zresztą innym userom teź napewno się to przyda
kylson
Dodano
18.08.2003 20:46:20
dzieki kolego pozdrawiam Piotr
piotrlazuroweoko
Dodano
18.08.2003 20:40:50
piotrlazuroweoko
Dodano:
18.08.2003 20:21:58
Komentarzy:
4