Witajcie Mam Packard Bell-a Me35 proble z instalacja xp

[b]#-o Mam problem z zainstalowaniem na nim windowsika xp z sp2. Po włożeniu płytki i jej botowaniu wyświetla się komunikat: [color=red]Instalator sprawdza Konfiguracje sprzetowa komputera.[/color] i komp staje. [color=blue]Co jest nie tak[/color]? Proszęo pomoc :neutral: hmmm wyglada na to ze chce odpalic płyte z xp ale staje i nic wiecj sie nie dzieje pusto na ekranie:( Taki temat juz sie pojawił tu na foruma ale nikt nic nie wyjasnił , a mam identyczny problem..... Licze na szybka pomoc[/b] Dodam ze niechce mi odpalic windowsa ktory wczesniej na nim był.... botowanie z dysku twardeko konczy sie komuniaktem Operating sysem not found:( [color=darkred]Proszę o korzystanie z funkcji [b]edytuj[/b], na takim przykładzie. edit// A zakładanie dublujących tematów na pewno nie przyspieszy pomocy.[/color] Xan.

Odpowiedzi: 3

Słuszna uwaga, Rocket. I już skorygowane :)
XanTyp
Dodano
04.03.2009 08:22:44
Pierwsze co, spróbuj zainstalować z innej płyty. Po drugie. Dlaczego temat umieściłeś w dziale Windows Vista ? Po trzecie. Płyta oryginalna, czy przerabiana (nLite itp.) ?
rockets93
Dodano
03.03.2009 17:33:47
Dodam ze niechce mi odpalic windowsa ktory wczesniej na nim był.... botowanie z dysku twardeko konczy sie komuniaktem Operating sysem not found:(
wojciech22
Dodano
26.02.2009 19:25:01
wojciech22
Dodano:
26.02.2009 18:49:34
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1