WISŁA KRAKÓW – REAL MADRID obstawiamy wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!
2;1 dla wisly dzis a na wyjezdzie 1;1 :wink:
Odpowiedzi: 20
Szanse sa niewielkie. Szkoda ze Real ma Morientesa bo bysmy nie przegrali poprzedniego meczu. :cry: Teraz szanse Wisły sa równe zeru, ale szansa jeszcze jest. Jak to sie mowi piłka jest okragła.. :wink:
Szkoda Wisły bo to najlepsza ekipa w Polsce od dawna i długo nikt jej nie dorówna. :idea: Ale ja licze na nich w Pucharcze UEFA. Mysle ze Wisła dojdzie do finału pucharu UEFA. :!:
Szkoda Wisły bo to najlepsza ekipa w Polsce od dawna i długo nikt jej nie dorówna. :idea: Ale ja licze na nich w Pucharcze UEFA. Mysle ze Wisła dojdzie do finału pucharu UEFA. :!:
dzisiaj miałem taki sen:
wisła przerywła do I połowy 11:0 i.. się obudziłem :D :D :D
naszczęście to był tylko sen, a raczej koszmar
wisła przerywła do I połowy 11:0 i.. się obudziłem :D :D :D
naszczęście to był tylko sen, a raczej koszmar
Od dawna mówiłem kolegom swoim, źe są zbyt wielkimi optymistami, co do losów tego dwumeczu. A te wydaje mi się, źe są juź przesądzone... Jednakźe Pan Górski ma swoją teorię i chciałbym w nią wierzyć... ;)
fije:Teraz to juz po kompocie, na wyjeździe to z 3:0 na mur beton dostaną.
Moze strzela ta honorowa bramke ale napewno nie wygraja.
Doktor X:tez wydaje mi sie (kibicowi legi) ze wisla moze jeszcze powalczyc[/b]
Teraz to juz po kompocie, na wyjeździe to z 3:0 na mur beton dostaną.
tez wydaje mi sie (kibicowi legi) ze wisla moze jeszcze powalczyc...chyba ze w skladzie tej ekipy nastanie psyhoza i kazdy z pilkazy zacznie sie lansowac na hama... (tz.koniec wisly jako ekipy w LM)... zreszta dlugo tu by gadac na temat polskich druzyn...............................
LEGIA RULEZZZZZZZ
LEGIA RULEZZZZZZZ
tez wydaje mi sie (kibicowi legi) ze wisla moze jeszcze powalczyc...chyba ze w skladzie tej ekipy nastanie psyhoza i kazdy z pilkazy zacznie sie lansowac na hama... (tz.koniec wisly jako ekipy w LM)... zreszta dlugo tu by gadac na temat polskich druzyn...............................
LEGIA RULEZZZZZZZ
LEGIA RULEZZZZZZZ
Morientes im uratowal tylki :P ale jeszcze zostal rewanz wisla nie ma nic do stracenia wiec JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!! a moze wyniki polskich druzyn w pucharze uefa? mozna strzelac :P :wink:
Tak jak przewidywałem 2:0, tylko liczyłem, źe Ronaldo coś strzeli.
panowie coz za pesymism (albo optymizm?) trzeba wierzyc w zwyciezstwo naszych
2 do 1 dla wisły
The_judge:ale i tak trzymam kciuki za naszych
Tylko tyle się z Wami zgodzę, a raczej z Sędzią częściowo. O reszcie wypowiedzi nic nie wspomnę bo by się czerwono zrobiło :lol:
wynik jest wiadomy i nie trudny do przewidzenia (chyba źe chodzi o ileoś bramek :lol: )
ale i tak trzymam kciuki za naszych
ale i tak trzymam kciuki za naszych
Wisla – Real 0:2 (do przerwy 0:1)
roadrunner:Wisla u siebie nie przegra.
Mogli grać na Chorzowskim, ale za to źe nie grają to Real Wygra
Wisla u siebie nie przegra.
Wisła 1:4 Real :twisted:
Real wygra, niewaźne ile, ale wygra.
Gusio jasnowidzem jestes??? :wink:
Real wygra.
Strona 1 / 1