wiruszone

nie wiecie co się dzieje z wiruszone ?
nie da się wejśc na forum ani portal :/

Odpowiedzi: 20

Lenko:
ja się ucze pisac nie patrzac na klafe i dlatego mi tak wychodzi zle

Zabierasz się do tego od dupy strony, najpierw poćwicz pisanie w ogóle, dopiero jak tą umiejętność opanujesz w stopniu wystarczającym bierz sie za pisanie po omacku.

Internet i ogólnie komputery sobie odpuść chwilowo, ze teź Cię polonistka w szkole nie przyciśnie :P
Bobi
Dodano
16.09.2005 17:37:47
Bobi:
Rebe, przecieź juź dawno koledze zapowiedziałem, źe ciąć będę, tłumaczenia juź były i nie pomogło.
Juź nawet jedna paplanina z gier do zsypu poleciała na rozgrzewkę :mrgreen:
cybull, to pod chamstwo nie podchodzi ? :P
Lenko, w takim razie umówmy się, źe dopóki nowego monitora nie zakupisz wstrzymasz się z pisaniem. W weekend trochę spokoju będę miał :P

ok ale odpowiedzice na moje pytanie związnae z cs a ja się ucze pisac nie patrzac na klafe i dlatego mi tak wychodzi zle juz się przyzwyczaiłem no co mam poradzic a tam ktos napisał ze bym się wzią do nauki to się biorę :} cały czas zaniedlugo sobie zmnieni monitor i twardą klafe
Lenko
Dodano
16.09.2005 17:25:23
Rebe, przecieź juź dawno koledze zapowiedziałem, źe ciąć będę, tłumaczenia juź były i nie pomogło.
Juź nawet jedna paplanina z gier do zsypu poleciała na rozgrzewkę :mrgreen:
cybull, to pod chamstwo nie podchodzi ? :P
Lenko, w takim razie umówmy się, źe dopóki nowego monitora nie zakupisz wstrzymasz się z pisaniem. W weekend trochę spokoju będę miał :P
Bobi
Dodano
16.09.2005 16:32:50
Lenko:
co wy macie do moich postów ja mam 13 lat mam mniej rozudowane słownictwo niz wy :} ale powiedzie co sle robei to sie poprawie ale msuze sobei zmienic monitor bo za niedlugo oczy ze zesra.

To weź sie do nauki.
Anonymous
Dodano
16.09.2005 15:06:43
co wy macie do moich postów ja mam 13 lat mam mniej rozudowane słownictwo niz wy :} ale powiedzie co sle robei to sie poprawie ale msuze sobei zmienic monitor bo za niedlugo oczy ze zesra.

ja wiem ze netykieta zabrania komentowania sposobu pisania textu w necie ale netykieta powinna tez zabronic takiego pisania :D co robisz nie tak, nie przykładasz sie do przejrzystego składania wyrazów i literek po kolei, jesli piszesz 1 zdanie to ok da sie rade, ale jak walniesz posta na 20 cm wysokosci to jak go przeczytam to mam wrazenie jak bym ze schodów na głowe poleciał, tak mi w niej chuczy. no i co ze 13 lat masz, 7 latki na czatach dla 13 latków pisza tak ze nawet pedofile ich nie podrywaja bo uwazają ze za starzy są.
cybull
Dodano
16.09.2005 15:05:34
Bobi:
cybull:
a wogule to nie strasz Lenko...

Jakby się tak porządnie przestraszył i moźe w konsekwencji ograniczył swoje pisanie tutaj nie obraziłbym się. Jeźeli efekt będzie odwrotny od zamierzonego to dopiero problem będzie, czuje ze paluchy mi spuchną. :P

Lenko
Dodano
16.09.2005 14:43:07
Od czego Bobi ?
toź usuń to mniej roboty niź pisać i tłumaczyć.
Rebe
Dodano
16.09.2005 13:20:02
cybull:
a wogule to nie strasz Lenko...

Jakby się tak porządnie przestraszył i moźe w konsekwencji ograniczył swoje pisanie tutaj nie obraziłbym się. Jeźeli efekt będzie odwrotny od zamierzonego to dopiero problem będzie, czuje ze paluchy mi spuchną. :P
Bobi
Dodano
16.09.2005 13:05:51
Myśle, ze nie chciałbyś doświadczyć na własnej skórze jak chamscy potrafią być tutejsi moderatorzy i administratorzy :mrgreen:

e tak tylko gadacie a tak naprawde z was takie dobre dusze ze nawet chamscy nie umiecie byc bo i nigdzie na forum chamstwa nie widzałem, a wogule to nie strasz Lenko bo jeszcze na dokładke sie jakać zacznie i wtedy to juz na 100% z jego postów sie nic nie zrozumie :mrgreen:
cybull
Dodano
16.09.2005 10:49:37
EL NINO:
Niejaki tire zuzyl wszystkie konta na "rozruszanie" forum :mrgreen:
No i efekt piorunujący osiągnęli. 1 post na doba :mrgreen:
aligator
Dodano
16.09.2005 02:19:11
Ukey:
A na Wz nawet konta nie dostalem ... :cry:
No i kurna nie dostaniesz, bo skonczyly im sie limity na ten rok. Niejaki tire zuzyl wszystkie konta na "rozruszanie" forum :mrgreen: .

P.S. Sprobuj ponownie w styczniu :P .
EL NINO
Dodano
16.09.2005 01:49:18
Bobi:
Lenko:
w forum gery są chasmcy adminy niektórzy

W sumie im się nie dziwie, gdybysmy tu mięli więcej takich Lenków pewnie sytuacja byłaby podobna.
Myśle, ze nie chciałbyś doświadczyć na własnej skórze jak chamscy potrafią być tutejsi moderatorzy i administratorzy :mrgreen:
Nie polecam się o tym przekonywać.

ja tez i nie wiem co wy macie do mnie nie widze prawie nic na monitorze bo mam rozmazany jak nic i nie wiem prawie co pisze :} musicie wytrzymac :} taki mły test
Lenko
Dodano
15.09.2005 23:29:49
chamscy potrafią być tutejsi moderatorzy i administratorzy

Jakos nigdy sie o tym nie przekonalem :P Ale wracajac do tematu bywalem na wielu forach... i naprawde na tym jest najleprza atmosfera. Nikt sie nie czepia ( :lol: ) jak sie pisze o problemie, no zazwyczaj konczy sie wyzyta w szukajce :] Ale nawet na forum podobnym do tego, gdzie sa ludze z tego forum niema takiej atmosfery jak tutaj. A pozatym jest tu tez kupa smiechu jak jeden z tych "starszych" rangom forum czepiaja sie zle sprecyzowanego posta. A na Wz nawet konta nie dostalem ... :cry:
Ukey
Dodano
15.09.2005 23:04:28
Lenko:
w forum gery są chasmcy adminy niektórzy

W sumie im się nie dziwie, gdybysmy tu mięli więcej takich Lenków pewnie sytuacja byłaby podobna.
Nie polecam się o tym przekonywać.

Bobi
Dodano
15.09.2005 22:44:25
Bobi:
Mam prośbę, jeśli chcecie sobie popsioczyć czy tam porozmawiać wszyscy jak to na piaskownicowym forum źle, jak to administrator w kulki leci załóźcie sobie jakieś stowarzyszenie czy cuś. Spotkacie się raz w tygodniu przy piwku, porozmawiacie, poklepiecie sie po ramieniu, wypłaczecie się.
Naprawdę juź mam powyźej du... te źale.
tenemos, chcesz się dowiedzieć dlaczego jakiekolwiek forum nie działa ? Napisz sobie maila do admina i spokój.

ja nie moge mam 13 lat :} a i w forum gery są chasmcy adminy niektórzy
Lenko
Dodano
15.09.2005 22:38:41
Mam prośbę, jeśli chcecie sobie popsioczyć czy tam porozmawiać wszyscy jak to na piaskownicowym forum źle, jak to administrator w kulki leci załóźcie sobie jakieś stowarzyszenie czy cuś. Spotkacie się raz w tygodniu przy piwku, porozmawiacie, poklepiecie sie po ramieniu, wypłaczecie się.
Naprawdę juź mam powyźej du... te źale.
tenemos, chcesz się dowiedzieć dlaczego jakiekolwiek forum nie działa ? Napisz sobie maila do admina i spokój.
Bobi
Dodano
15.09.2005 22:27:59
tenemos:
tak teraz działa ale nie działało pozatym forum schodzi na psy, niestety działy poblokowane, admin uwaźa się za księcia, jemu wszystko wolno a y mamy pisac tylko w dwóch działach, poza forum spec
Ile osob napisze jeszcze jakie to forum jest be i do dupy?
@tenemos – zadnych nowosci nie mowisz, moze jednak jakis fanclub z innymi "poszkodowanymi" zalozycie?
kietek
Dodano
15.09.2005 22:24:57
tak teraz działa ale nie działało pozatym forum schodzi na psy, niestety działy poblokowane, admin uwaźa się za księcia, jemu wszystko wolno a y mamy pisac tylko w dwóch działach, poza forum spec
tenemos
Dodano
15.09.2005 21:36:36
WZ działa całkiem normalnie 8)
Marco1952
Dodano
15.09.2005 18:11:58
Mrówek:
tenemos:
nie wiecie co się dzieje z wiruszone ?
nie da się wejśc na forum ani portal :/

Wiem, źe przez jakiś czas strona była niedostępna. Chyba problemy z serwerem mieli... tak na moje oko.

P.S. (dla przypomnienia) To jest forum CentrumXP ;)

oj trohce problemó ma forum gery zasze zapachane ludnascia czasami nei da sie wejsc na forum:}
Lenko
Dodano
15.09.2005 17:59:50
tenemos
Dodano:
14.09.2005 18:38:36
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2