wiruszone
nie wiecie co się dzieje z wiruszone ?
nie da się wejśc na forum ani portal :/
Odpowiedzi: 20
Lenko:ja się ucze pisac nie patrzac na klafe i dlatego mi tak wychodzi zle
Zabierasz się do tego od dupy strony, najpierw poćwicz pisanie w ogóle, dopiero jak tą umiejętność opanujesz w stopniu wystarczającym bierz sie za pisanie po omacku.
Internet i ogólnie komputery sobie odpuść chwilowo, ze teź Cię polonistka w szkole nie przyciśnie :P
Bobi:Rebe, przecieź juź dawno koledze zapowiedziałem, źe ciąć będę, tłumaczenia juź były i nie pomogło.
Juź nawet jedna paplanina z gier do zsypu poleciała na rozgrzewkę :mrgreen:
cybull, to pod chamstwo nie podchodzi ? :P
Lenko, w takim razie umówmy się, źe dopóki nowego monitora nie zakupisz wstrzymasz się z pisaniem. W weekend trochę spokoju będę miał :P
ok ale odpowiedzice na moje pytanie związnae z cs a ja się ucze pisac nie patrzac na klafe i dlatego mi tak wychodzi zle juz się przyzwyczaiłem no co mam poradzic a tam ktos napisał ze bym się wzią do nauki to się biorę :} cały czas zaniedlugo sobie zmnieni monitor i twardą klafe
Rebe, przecieź juź dawno koledze zapowiedziałem, źe ciąć będę, tłumaczenia juź były i nie pomogło.
Lenko, w takim razie umówmy się, źe dopóki nowego monitora nie zakupisz wstrzymasz się z pisaniem. W weekend trochę spokoju będę miał :P
Lenko:co wy macie do moich postów ja mam 13 lat mam mniej rozudowane słownictwo niz wy :} ale powiedzie co sle robei to sie poprawie ale msuze sobei zmienic monitor bo za niedlugo oczy ze zesra.
To weź sie do nauki.
co wy macie do moich postów ja mam 13 lat mam mniej rozudowane słownictwo niz wy :} ale powiedzie co sle robei to sie poprawie ale msuze sobei zmienic monitor bo za niedlugo oczy ze zesra.
ja wiem ze netykieta zabrania komentowania sposobu pisania textu w necie ale netykieta powinna tez zabronic takiego pisania :D co robisz nie tak, nie przykładasz sie do przejrzystego składania wyrazów i literek po kolei, jesli piszesz 1 zdanie to ok da sie rade, ale jak walniesz posta na 20 cm wysokosci to jak go przeczytam to mam wrazenie jak bym ze schodów na głowe poleciał, tak mi w niej chuczy. no i co ze 13 lat masz, 7 latki na czatach dla 13 latków pisza tak ze nawet pedofile ich nie podrywaja bo uwazają ze za starzy są.
Bobi:cybull:a wogule to nie strasz Lenko...
Jakby się tak porządnie przestraszył i moźe w konsekwencji ograniczył swoje pisanie tutaj nie obraziłbym się. Jeźeli efekt będzie odwrotny od zamierzonego to dopiero problem będzie, czuje ze paluchy mi spuchną. :P
co wy macie do moich postów ja mam 13 lat mam mniej rozudowane słownictwo niz wy :} ale powiedzie co sle robei to sie poprawie ale msuze sobei zmienic monitor bo za niedlugo oczy ze zesra.
Od czego Bobi ?
toź usuń to mniej roboty niź pisać i tłumaczyć.
toź usuń to mniej roboty niź pisać i tłumaczyć.
cybull:a wogule to nie strasz Lenko...
Jakby się tak porządnie przestraszył i moźe w konsekwencji ograniczył swoje pisanie tutaj nie obraziłbym się. Jeźeli efekt będzie odwrotny od zamierzonego to dopiero problem będzie, czuje ze paluchy mi spuchną. :P
Myśle, ze nie chciałbyś doświadczyć na własnej skórze jak chamscy potrafią być tutejsi moderatorzy i administratorzy :mrgreen:
e tak tylko gadacie a tak naprawde z was takie dobre dusze ze nawet chamscy nie umiecie byc bo i nigdzie na forum chamstwa nie widzałem, a wogule to nie strasz Lenko bo jeszcze na dokładke sie jakać zacznie i wtedy to juz na 100% z jego postów sie nic nie zrozumie :mrgreen:
No i efekt piorunujący osiągnęli. 1 post na doba :mrgreen:EL NINO:Niejaki tire zuzyl wszystkie konta na "rozruszanie" forum :mrgreen:
No i kurna nie dostaniesz, bo skonczyly im sie limity na ten rok. Niejaki tire zuzyl wszystkie konta na "rozruszanie" forum :mrgreen: .Ukey:A na Wz nawet konta nie dostalem ... :cry:
P.S. Sprobuj ponownie w styczniu :P .
Bobi:Lenko:w forum gery są chasmcy adminy niektórzy
W sumie im się nie dziwie, gdybysmy tu mięli więcej takich Lenków pewnie sytuacja byłaby podobna.
Myśle, ze nie chciałbyś doświadczyć na własnej skórze jak chamscy potrafią być tutejsi moderatorzy i administratorzy :mrgreen:
Nie polecam się o tym przekonywać.
ja tez i nie wiem co wy macie do mnie nie widze prawie nic na monitorze bo mam rozmazany jak nic i nie wiem prawie co pisze :} musicie wytrzymac :} taki mły test
chamscy potrafią być tutejsi moderatorzy i administratorzy
Jakos nigdy sie o tym nie przekonalem :P Ale wracajac do tematu bywalem na wielu forach... i naprawde na tym jest najleprza atmosfera. Nikt sie nie czepia ( :lol: ) jak sie pisze o problemie, no zazwyczaj konczy sie wyzyta w szukajce :] Ale nawet na forum podobnym do tego, gdzie sa ludze z tego forum niema takiej atmosfery jak tutaj. A pozatym jest tu tez kupa smiechu jak jeden z tych "starszych" rangom forum czepiaja sie zle sprecyzowanego posta. A na Wz nawet konta nie dostalem ... :cry:
Lenko:w forum gery są chasmcy adminy niektórzy
W sumie im się nie dziwie, gdybysmy tu mięli więcej takich Lenków pewnie sytuacja byłaby podobna.
Nie polecam się o tym przekonywać.
Bobi:Mam prośbę, jeśli chcecie sobie popsioczyć czy tam porozmawiać wszyscy jak to na piaskownicowym forum źle, jak to administrator w kulki leci załóźcie sobie jakieś stowarzyszenie czy cuś. Spotkacie się raz w tygodniu przy piwku, porozmawiacie, poklepiecie sie po ramieniu, wypłaczecie się.
Naprawdę juź mam powyźej du... te źale.
tenemos, chcesz się dowiedzieć dlaczego jakiekolwiek forum nie działa ? Napisz sobie maila do admina i spokój.
ja nie moge mam 13 lat :} a i w forum gery są chasmcy adminy niektórzy
Mam prośbę, jeśli chcecie sobie popsioczyć czy tam porozmawiać wszyscy jak to na piaskownicowym forum źle, jak to administrator w kulki leci załóźcie sobie jakieś stowarzyszenie czy cuś. Spotkacie się raz w tygodniu przy piwku, porozmawiacie, poklepiecie sie po ramieniu, wypłaczecie się.
tenemos, chcesz się dowiedzieć dlaczego jakiekolwiek forum nie działa ? Napisz sobie maila do admina i spokój.
Ile osob napisze jeszcze jakie to forum jest be i do dupy?tenemos:tak teraz działa ale nie działało pozatym forum schodzi na psy, niestety działy poblokowane, admin uwaźa się za księcia, jemu wszystko wolno a y mamy pisac tylko w dwóch działach, poza forum spec
@tenemos – zadnych nowosci nie mowisz, moze jednak jakis fanclub z innymi "poszkodowanymi" zalozycie?
tak teraz działa ale nie działało pozatym forum schodzi na psy, niestety działy poblokowane, admin uwaźa się za księcia, jemu wszystko wolno a y mamy pisac tylko w dwóch działach, poza forum spec
WZ działa całkiem normalnie 8)
Mrówek:tenemos:nie wiecie co się dzieje z wiruszone ?
Wiem, źe przez jakiś czas strona była niedostępna. Chyba problemy z serwerem mieli... tak na moje oko.
P.S. (dla przypomnienia) To jest forum CentrumXP ;)
oj trohce problemó ma forum gery zasze zapachane ludnascia czasami nei da sie wejsc na forum:}