Wirtualny naped

Witam,
Probuje pod Xp (SP2) zainstalowac Virtualny naped (probowalem CloneCD, Daemona i Alcohola). Za kazdym razem pojawia sie niebieski ekran spowodowany bledem scsiport.sys. Co to moze byc. Nie wiem czy to wlasciwa grupa ale bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 2

A windows ile temu byl instalowany. Czasami w systemie sa jakies zabezpieczenia lub poprostu wgrales jakis progrma( sterownik) który blokuje ten naped. A jak wiadomo (albo i nie) windows XP jest bardzo czuly na wszelkie bledy. Z tad mamy BSOD :wink: A jakiego Masz kompa?

Instalowalem go stosunkowo niedawno. Jakies dwa miesiace temu. Potem jeszcze SP2.
A sprzet to: plyta Soltek, 900 mb pamieci, Athlon Xp 1700, radeon 900, CD–RW Liteon. Kiedys, na tym sprzecie nie bylo problemu z Virtualnym CD. Nie mam pojecia co sie moglo przyblokowac?
Nie chce mi sie go od nowa instalowac:(((((((.
dipisi
Dodano
20.12.2004 16:14:18
A windows ile temu byl instalowany. Czasami w systemie sa jakies zabezpieczenia lub poprostu wgrales jakis progrma( sterownik) który blokuje ten naped. A jak wiadomo (albo i nie) windows XP jest bardzo czuly na wszelkie bledy. Z tad mamy BSOD :wink: A jakiego Masz kompa :?:
Ukey
Dodano
20.12.2004 16:02:52
dipisi
Dodano:
20.12.2004 13:37:16
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1