Wirtualna Maszyna Javy
Od niedawna mam Windowsa Professional, ale nie ma w nim zainstalowanej WIRTUALNEJ MASZYNY JAVY bo kiedy wchodzę na czaterię, lub na jakiś inny czat, pojawia mi się komunikat źebym ściągnęła sobie Wirtualna Maszynę Javy albo z firmy Microsoft, albo Sun ( Sun podobno jest lepsza) więc ściągnęłam sobie z firmy SUN, ale kidy mam juź ściągnięty instalator np,na pulpicie , to jego nie da się zainstalować , bo kiedy na niego klikam pisze :
C:Document and SettingAdministratorPulpit2re–1_4_4_02–windows–j586–i.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32
NIE WIEM CO MAM ROBIĆ POMÓŻCIE !! :cry: :cry: :cry:
C:Document and SettingAdministratorPulpit2re–1_4_4_02–windows–j586–i.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32
NIE WIEM CO MAM ROBIĆ POMÓŻCIE !! :cry: :cry: :cry:
Odpowiedzi: 3
juź mi się udało , dzieki za pomoc :D
Pawkowi chodzilo o sciagniecie Javy, ale nie SUNa a Microsoftu. Sprobuj – http://homepage1.step.ne.jp/~waku/microsoft/msjavx86.exe
ale ja juź ściągnęłam javę ( wirtualną maszynę javy) tak jak mi pokazywały komunikaty, ale nie moge jej zainstalować bo kiedy na nią klikm pokazuje mi sie okno z napisem:
Strona 1 / 1