WinXP i Nrton
Otóź tak: od niedawna mam WinXP, zawsze mniej wiecej co dwa tygodnie robiłem "ogulne porządki" w kompie, usuwanie zbędnych pliczków, sprawdzanie rejestru, usuwanie błędów, defrag,defragmentacja, w większości za pomocą NortonSysteWorks, wszytko działało glanc po Win98SE, ale gdy sprubuje uzyć programu NortoDiscDoctor i przewskanować dyski z zaznaczoną opcją "naprawiaj automatycznie" wyskauje komunikta
"System operacyjny lub inny proces ma teraz dostęp do dysku w trybie wyłączności lub innych jego plików
Program DicsDoctor w takim razie niemoźe kontynuować naprawy..."
Czy da się to jakośc obejśc bym mogł zeskanować dyski?
"System operacyjny lub inny proces ma teraz dostęp do dysku w trybie wyłączności lub innych jego plików
Program DicsDoctor w takim razie niemoźe kontynuować naprawy..."
Czy da się to jakośc obejśc bym mogł zeskanować dyski?
Odpowiedzi: 5
Wersja 2004(2005 po moim testowaniu olał "test" ;) ) więc raczej nie za stary ;), wygląda to tak jakby XP zastrzegł sobie ten dysk tylko dla siebie :/. A na stronie poszukam
A juz "myslalem" :wink: .mirobanan1:
E system plików FAT32
Moze Norton jest "za stary" ? Ktora to wersja ? Szukales rozwiazania na stronach Symanteca ?
E system plików FAT32, otóz owszem Norto sie pyta czu ustawic sprawdzanie po restracie, wciskam tak i saknuje, ale nie Norton, tylko ten systemowy, a ja wolabym jednak odzielnie Nrtonowym.
System plikow NTFS ? Skanowanie wykonuj nie z Nortona, a albo z systemu – kazac mu skanowac po restarcie, albo z konsoli odzyskiwania – start z plyty XP.
Strona 1 / 1