WinRar – Błąd CRC przy wypakowaniu
Witam
My system – windows xp sp2 pl
Korzystam z torrenta i sciagam czesto duze pliki ( dajmy na to film 700 mb jest podzielony na iles tam rarow) i zawsze na duzych plikach wyskakuje mi blad przy wypakowywaniu CRC i kupa.. ale jak zaznacze "Zachowaj uszkodzone pliki" to sie wypakuje z bledami, na flimach to dziala, mozna normalnie ogladac, ale juz przy innych plikach, programach czy grach sypie sie przy instalacji tak jak tutaj np:

wlasnie sciaglem photoshopa i to samo blad crc.. przy instalacji wywala blad i nie da sie zainstalowac i tak mam na kazdej duzej pozycji ;(
Uzywam najnowszego winrar 3.51
Formatowalem juz dysk ale tylko C: bo mam 2 partycje
c: 6 gb na windowsa i d: 60 gb na reszte ... sciagam na d:
Macie jakies pomysly?
dysk zwalony?
kabel od dysku?
wirus?
w systemie bledy?
Uzywam programu Bitcomet 0.60.
My system – windows xp sp2 pl
Korzystam z torrenta i sciagam czesto duze pliki ( dajmy na to film 700 mb jest podzielony na iles tam rarow) i zawsze na duzych plikach wyskakuje mi blad przy wypakowywaniu CRC i kupa.. ale jak zaznacze "Zachowaj uszkodzone pliki" to sie wypakuje z bledami, na flimach to dziala, mozna normalnie ogladac, ale juz przy innych plikach, programach czy grach sypie sie przy instalacji tak jak tutaj np:

wlasnie sciaglem photoshopa i to samo blad crc.. przy instalacji wywala blad i nie da sie zainstalowac i tak mam na kazdej duzej pozycji ;(
Uzywam najnowszego winrar 3.51
Formatowalem juz dysk ale tylko C: bo mam 2 partycje
c: 6 gb na windowsa i d: 60 gb na reszte ... sciagam na d:
Macie jakies pomysly?
dysk zwalony?
kabel od dysku?
wirus?
w systemie bledy?
Uzywam programu Bitcomet 0.60.
Odpowiedzi: 1
Złodziejski pomiocie, malo, ze kradniesz to jeszcze jesteś i leń cholerny i smieciarz ,a w dodatku gowniarz, ktory za nic to, źe niektorzy mogą nie chcieć widzieć poziomu "dyskusji".
1. Sprawa kradzieźy jest chyba jasna.
2. Lenistwo – CRC w archiwum wystepuje tylko w 66 innych tematach.
3. Niezaleźnie od pisowni znaczenie uzywanych słów jest jasne – to kwestia gówniarstwa.
Zostłą jeszcze śmieciarz – to odnosi się do związku tematu postu z działem.
PS.
Dni dobroci od dziś nie ma.
1. Sprawa kradzieźy jest chyba jasna.
2. Lenistwo – CRC w archiwum wystepuje tylko w 66 innych tematach.
3. Niezaleźnie od pisowni znaczenie uzywanych słów jest jasne – to kwestia gówniarstwa.
Zostłą jeszcze śmieciarz – to odnosi się do związku tematu postu z działem.
PS.
Dni dobroci od dziś nie ma.
Strona 1 / 1