winnt [Przeznaczenie komendy winnt]
Witam
Do czego słuzy komenda winnt:
Do czego słuzy komenda winnt:
Odpowiedzi: 9
EL NINO:
I Twoja wiedza bedzie spora, jesli zaczniesz w koncu korzystac przynajmniej z pomocy systemowej. Po cos ona zostala dolaczona do systemu.
Tylko niestety ... wie po co.
Bobi – nie ukrywam, źe z pomocy korzystam po to właśnie by ,z czystym sumieniem, do niej odsyłać.
I Twoja wiedza bedzie spora, jesli zaczniesz w koncu korzystac przynajmniej z pomocy systemowej. Po cos ona zostala dolaczona do systemu.
Sorry, myślałem ze nie stwarza wam to źadnego problemu przy waszej wiedzy
Kurna, pokusiłeś się chociaz otworzyc pomoc systemową i wyszukać pod hasłem "winnt" ?
Tam wszystko jest napisane.
Tam wszystko jest napisane.
Bobi:
kamaa, komenda przydaje się do uruchamiania instalacji systemu przekopiowanego na dysk twardy.
czyli jak przekopiuje cała zawartość płyty systemowej na dysk a następnie uzyje komendy winnt .
Moje pytanie do jakiego folderu mam przejśc aby nastąpiła instalacja??
Mnie to się prosze nie dziwić bo help mi nie potrzebny do źycia.
Tym samym mam prawo nie wiedziec coź to w nim za cuda niewidy sie znajdują.
Jednak warto dodać ze z tego wszystkiego do niego sobie zaglądnąłem z ciekawości i co... ano opis polecenia dość obszerny.
Tym samym mam prawo nie wiedziec coź to w nim za cuda niewidy sie znajdują.
Jednak warto dodać ze z tego wszystkiego do niego sobie zaglądnąłem z ciekawości i co... ano opis polecenia dość obszerny.
Bobi:
gusioo, gdzie Ty to chcesz wpisywać ? :wink:
Pewnie do helpa windowsowego ;) Tylko mu czarne kropki po klawiaturze skaczą i dopsały "/?" :mrgreen:
kamaa – help Windowsa się kłania – całkiem dobrze w nim opsali to polecenie ;)
Bobi:
Zaczołbym od notanika.
kamaa, komenda przydaje się do uruchamiania instalacji systemu przekopiowanego na dysk twardy.
BTW – naucz się wreszcie jakoś rzeczowo tytułowac tematy.
BTW – naucz się wreszcie jakoś rzeczowo tytułowac tematy.
Strona 1 / 1