WindowsXPSP2+Office+Programy na jednej bootowalnej DVD jest

Witam zanim zaloźyłem ten temat dość długo przeszukiwałem to forum w celu znalezienia podobnego ale nie znalazłem .Jeśłi takowy jest bardzo przepraszam.

Moje pytanie brzmi :

Czy jest moźliwość zrobienia własnej płyty instalacyjnej która składała by się z winxpsp1 wraz z integrowanym sp2 , office i jakimiś programami (Nero,PowerDVD,)
Nie zrozumcie mnie źle nie chce płyty z której po kolei instaluje to wszystko , chodzi mi o stworzenie takiej płyty by po instalacji systemu zarówno office jak i te programy były równiez juz zainstalowane
Np w programie Nlite moźna zintegrować service pack , sterowniki, i aktualizacje. ja natomiast chcciałbym to samo zrobić z officem i kilkoma innymi programami. Czy to jest moźliwe ??Jesli tak to jak lub czym mozna by było się posłuzyć
Dziekuje za kaźdą pomoc

Odpowiedzi: 5

Są takie mozliwości.Jak zrobienie płyty do instalacji niedazorowanej
http://www.forum.explode.pl/index.php?sid=6fbb7624cbfd544b02127cb2da1e9192
Nie wiem czy w programie Nlite nie mozna tego zrobić
Mozna teź wgrać programy potrzebne i zrobić obraz partcji
Pozdrawiam
Amator
Dodano
12.09.2005 21:39:36
sdz:
jest taka mozliwosc – proponuje jednak dokonac tego procesu samemu a nie sciagac z sieci poniewaz mozesz miec problemy – moga byc wmontowane "tylne dzwiczki" trojany i inne

a na serio poszukaj jak zrogic bootaz polaczonych winxp sp1 +sp2 to i z pogramami znajdziesz...
puzniej aby duzza DVD i juz....

wlasnie chciałbym to zrobić ręcznie niestety nie orientuje sie za bardzo w tym temacie mógłbys mi jakos przybliźyć jak to zrobić bo nie znalazłem nigdzie czegoś co by mnie zainteresowało
deathgleaner
Dodano
12.09.2005 16:41:09
Seeker:
Bart's PE Bulider – moźe Ci przypasuje

Wielkie dzięki teraz wiem ze to jest moźliwe tyle źe ten program chyba mi w tym nie pomoźe nie znalazłem plugina fo offica niestety a przeciez głównie o to mi chodzi.pozatem nie ma wsparcia z microsoft net framework. Ale jak kiedyś coś podobnego robiłeś i chciałbyś sie tym podzielić to chetnie skorzystam

deathgleaner
Dodano
12.09.2005 16:39:06
Bart's PE Bulider – moźe Ci przypasuje
Seeker
Dodano
12.09.2005 15:33:52
jest taka mozliwosc – proponuje jednak dokonac tego procesu samemu a nie sciagac z sieci poniewaz mozesz miec problemy – moga byc wmontowane "tylne dzwiczki" trojany i inne

a na serio poszukaj jak zrogic bootaz polaczonych winxp sp1 +sp2 to i z pogramami znajdziesz...
puzniej aby duzza DVD i juz....
Anonymous
Dodano
12.09.2005 15:32:27
deathgleaner
Dodano:
12.09.2005 15:29:10
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1