Windows Zero Config

Witam! Zakupiłem nowego laptopa na którym również jest Windows XP, na starym mam zapisane w Windows Zero Config jakieś 200 sieci bezprzewodowych z hasłami i nie chce ich stracić. Jak skopiować te dane na nowego laptopa. Nie mogę nigdzie ich znaleźć ani w rejestrze ani w plikach. Jedyny program, który znalazłem pozwala tylko na podgląd a nie kopiowanie. Dziękuję i pozdrawiam! Znalazłem wpisy w rejestrze o nazwie klucza WZCSVC ale sa tam klucze o nazwie ConfigFlags oraz Static#NUMER_KLUCZA ale po skopiowaniu nie dość że nie ma tych sieci to nie wykrywa mi innych. Prawdopodobnie to jest suma kontrolna, która nie pozwoli tego skopiować na inny komp. Co z tym zrobić?? Witam! Problem został przez zemnie rozwiązany inaczej. Nie da się tak łatwo tego skopiować niestety bo klucze nie dość że są zabezpieczone algorytmem nieznanym to w dodatku są zapisane w trybie HEX a nie pierwotne hasło. Ale programik WZCOOK czy WirelessKeyView pozwala podglądnąć te dane, zaś Windows Zero Config umożliwia wprowadzenie kodu zapisanego w HEXie, co prawda trzeba troszkę pobawić się z kopiowaniem i wklejaniem ale i tak dzięki temu da się odzyskać dane. Pozdrawiam!

Odpowiedzi: 0

mateuszjmmsoft
Dodano:
05.04.2010 08:46:16
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0