Windows zaprasza
Witam serdecznie!
Przydarzylo mi sie otoz cos takiego:
po uaktualnieniu programu avast! za pomoca internetu, zamknalem sobie komputer i poszedlem spac, jak Bozia przykazala.
Rano otwieram oczeta, wlaczam komputer i wyswietla mi sie ekran "Zapraszamy! ... trwa ladowanie ustawien osobowych". I na tym sie praca komputera zatrzymuje. :cry: Widac ten ekran i nic wiecej, komp nie reaguje na nic.
Jest moze na to jakas rada?
Procz avasta zainstalowany jest jeszcze Fryderyk standardowy.
Pomozcie, bracia i siostry w Windowsie!
Pentium 4 1,7; 256MB, 20 GB.
Przydarzylo mi sie otoz cos takiego:
po uaktualnieniu programu avast! za pomoca internetu, zamknalem sobie komputer i poszedlem spac, jak Bozia przykazala.
Rano otwieram oczeta, wlaczam komputer i wyswietla mi sie ekran "Zapraszamy! ... trwa ladowanie ustawien osobowych". I na tym sie praca komputera zatrzymuje. :cry: Widac ten ekran i nic wiecej, komp nie reaguje na nic.
Jest moze na to jakas rada?
Procz avasta zainstalowany jest jeszcze Fryderyk standardowy.
Pomozcie, bracia i siostry w Windowsie!
Pentium 4 1,7; 256MB, 20 GB.
Odpowiedzi: 3
Avasta instalowalem kilkanascie razy, zreszta uzywam go caly czas i nigdy nic takiego mi sie nie przytrafilo, wiec raczej nie zwalalbym na niego winy. Pozdrawiam.
ja mam Avast, instalowałem go 2 razy i nic podobnego mi się nie przytrafiło, moźe to przez tego Fryderyka, chociaź nie wiem co to jest :roll: jeźeli inny antywir, to prawie na 100% źe przez to, ja mam dodatkowo zainstalowany BitDefender i razem oba antywiry śmigaja bez przeszkód, tak radził Tire, chyba dobrze skoro śmiga :D :D :D :D
Na tym skonczyla sie moja przygoda z Avastem.
Sproboj uruchomic w Trybie Awaryjnym i usunac ten program.
Mi niestety pomogl dopiero format c: :(
Sproboj uruchomic w Trybie Awaryjnym i usunac ten program.
Mi niestety pomogl dopiero format c: :(
Strona 1 / 1