Windows zaczął sie resetować przy włączeniu,a nic nie zmienialem...

Witam !

Czy ktoś może mi wyjaśnić jak to się stało, że nagle komputer zaczął się resetować przy włączaniu ? Tryb awaryjny działał, przywracanie do poprzedniego stanu nie pomagało i dopiero przywrócenie systemu z konsoli odzyskiwania przyniosło skutek, ale oczywiście musiałem zainstalować jeszcze raz m.in. karte graficzną i po zainstalowaniu karty (sterowniki te co poprzednio miałem) znowu komp zaczął się resetować... Ściągnąłem z neta najnowsze sterowniki i znowu się resetował, potem poprzednie i nadal sie resetował. W końcu zainstalowałem jakieś sprzed roku i działa, ale zawsze działało na najnowszych, bo co jakiś czas aktualizowałem.

Karta graficzna to Radeon X800 GTO Ultimate Sapphire.

Kod błedu: BCCode : 10000050     BCP1 : E2C3F00A     BCP2 : 00000008     BCP3 : E2C3F00A
BCP4 : 00000002     OSVer : 5_1_2600     SP : 2_0     Product : 256_1

W kompie nic nie zmieniałem. Rano jeszcze oglądałem film na sterownikach 6.10, bo takie miałem od wielu tygodni i nic sie nie działo złego. Jedyne co robiłem to odłączyłem kompa i sprzątałem gdyż w kabelkach miałem niezły burdel... Podłączyłem spowrotem i koniec działania...:( PLEASE HELP !!

Odpowiedzi: 0

iti
Dodano:
06.12.2006 23:00:02
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0