Windows zacina po formacie na 2 sek, działa 5 sek i znowu zacina

Prosze Was o pomoc, mam duży problem, zrobiłem teściowej format - XP SP2, gdyż złapała 32 trojany, przed formatem komp chodził wmiare sprawnie, nawet z trojanami:) XP SP2, zrobiłem wczoraj format przed finałem Mistrzostw Świata, myslałem, że zdążę na 20.00, niestety porażka, teściowa posiada kompa: płyta MSI KT4AV, Athlon XP 1.8, 256 ram, zintegrowana muza, Radeon 9200 SE, sieciówka. Po formacie, kursor zacina sie przy przesuwaniu, wszystko się zacina na 2 sekundy,  potem jest dobrze przez 5 sekund i zwnowu się zacina na 2 sekundy. Zainstalowałem wszystkie sterowniki, do płyty głównej, karty graf, muze, dalej to samo, jest problem z konfiguracją sieciówki - wpisuje Ip, maske, DNSy - wszystko tak jak przed formatem, lipa, w ogóle coś jest nie tak, gdyż jak wyjmę kabel sieciowy, to pokazuje mi jakbym dalej był podłączony do sieci, nie wiem co jest grane, proszę o pomoc, teściowa wraca w środę, musi być wszystko zrobione, bo jest uzależniona od gadu, bardzo proszę, bardzo, bardzo,

Odpowiedzi: 2

...a może jednak robaki nie wyniosły się na stałe ??
rw102
Dodano
11.07.2006 00:22:25
delcruz:
, jest problem z konfiguracją sieciówki - wpisuje Ip, maske, DNSy - wszystko tak jak przed formatem, lipa, w ogóle coś jest nie tak, gdyż jak wyjmę kabel sieciowy, to pokazuje mi jakbym dalej był podłączony do sieci, nie wiem co jest grane, proszę o pomoc, teściowa wraca w środę, musi być wszystko zrobione, bo jest uzależniona od gadu, bardzo proszę, bardzo, bardzo,

Zawsze można mieć cichą nadzieję, że ...nie wróci .
Z tą siecią coś kręcisz. Masz Wi- Fi prócz sieci kablowej? Jesli nie to jakim cudem nie masz info "kabel odłączony".
Co do reszty . Zacinanie się kursora to jedyna rzecz , która Cię trapi?
Może w opcjach klawiatury masz opóźnienie zbyt duże ustawione i częstotliwość powtarzania znaków nie taką?
Seeker
Dodano
10.07.2006 13:35:19
delcruz
Dodano:
10.07.2006 12:58:32
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1