windows xp– problem

mam prosbe, do tej pory miałem nielegalny system, dzisiaj z myszka jednak zakupiłem system xp , nie moge sformatowac dysku bo mam waźne dokumenty, co mam wpisać w menu start, uruchom zeby zmienioć klucz produktu na legalny? chce skozystac z win update ale nie moge bo mam nielegalny klucz, a jak zmienie na ten co dzisiaj kupiłem bede mógł to zrobić, prosze o pomoc

Odpowiedzi: 3

kuki23:
Włóź oryginalną płytę do napędu i gdy wyświetli się ekran w opcjami do wyboru kliknij "Zainstaluj system Windows" kiedy uruchomi się instalator wybierz "Uaktualnij(zalecane)" podaj klucz produktu i rozpocznie się instalacja systemu windows (aktualizacja "nielegalnej do legalnej") potrwa ok 25–35 minut bez utraty danych) w przypadku kiedy instalator nie poprosi na początku o klucz produktu, nie ma co się martwić gdyź zrobi to w kolejnych etapach instalacji.

No tak tyle tylko źe w linku Rebego jest ...to samo
Seeker
Dodano
27.06.2005 19:41:09
Włóź oryginalną płytę do napędu i gdy wyświetli się ekran w opcjami do wyboru kliknij "Zainstaluj system Windows" kiedy uruchomi się instalator wybierz "Uaktualnij(zalecane)" podaj klucz produktu i rozpocznie się instalacja systemu windows (aktualizacja "nielegalnej do legalnej") potrwa ok 25–35 minut bez utraty danych) w przypadku kiedy instalator nie poprosi na początku o klucz produktu, nie ma co się martwić gdyź zrobi to w kolejnych etapach instalacji.
Anonymous
Dodano
27.06.2005 19:05:47
cóź za zbieg okoliczności.
klonpiotr
Dodano
22.06.2005 23:26:00
jestem ciul
Dodano:
22.06.2005 21:18:52
Komentarzy:
3