Windows XP po uzyciu modemy nie chce sie wylaczyc
Czesc
mam problem z wylaczeniem XP, gdy uzywam modemu
a jak nie uzywam modemu to wylacza sie bez problemow
sterowniki do modemu zainstalowalem orginalne od producenta
moj znajomy ma ten sam problem,
wspolne co mamy w sprzecie to procesory AMD
pmozcie
waldek :(
mam problem z wylaczeniem XP, gdy uzywam modemu
a jak nie uzywam modemu to wylacza sie bez problemow
sterowniki do modemu zainstalowalem orginalne od producenta
moj znajomy ma ten sam problem,
wspolne co mamy w sprzecie to procesory AMD
pmozcie
waldek :(
Odpowiedzi: 14
SLAY3R:
Tylko źe czsami karta, niezaleźnie jaka na jednym porcie PCI działe źle a po przełoźeniu do drugiego jest juź wporzo.
Mi teź komp nie wyłączał się po zainstalowaniu SB live, przełoźyłem do innego złącza i gitara gra.
oczywiście, sprawa przekładania do innego slotu jest stara jak świat, tylko powiedz co to ma wspólnego z trzymaniem się jak najdalej AGP? Moźe faktycznie jestem trochę niekulturalny (?!) ale chcę właśnie zwrócić uwagę na takie "porady"
SLAY3R:
Tylko źe czsami karta, niezaleźnie jaka na jednym porcie PCI działe źle a po przełoźeniu do drugiego jest juź wporzo.
Mi teź komp nie wyłączał się po zainstalowaniu SB live, przełoźyłem do innego złącza i gitara gra.
oczywiście, sprawa przekładania do innego slotu jest stara jak świat, tylko powiedz co to ma wspólnego z trzymaniem się jak najdalej AGP? Moźe faktycznie jestem trochę niekulturalny (?!) ale chcę właśnie zwrócić uwagę na takie "porady"
Troche na temat Albercika: mamy tutaj coś typu Falla :evil: . Ale jeźeli wszystko nie posutrkujue(pozostaje tylko format)to połdź się na SP1(nie masz nic do stracenia). A jak się naprawi to masz sczęście. Ale najpierw muszą się skończyć pomysły nasze.
aleź ja pomagam, ostrzegam przed bzdurnymi rozwiązaniami, które mogą tylko zaszkodzić...
aleź ja pomagam, ostrzegam przed bzdurnymi rozwiązaniami, które mogą tylko zaszkodzić...
Te albercik zaczynasz mi podpadać, zamiast sie nasmiewac mógłbys pomagać !!!.
B3T0N:
trzymaj modem jak najdalej od AGP , poniewaz moga sie na wzajem zaklocac i moze to prowadzic do ww. zdarzen
modem najdalej od AGP – ja się zeszczam ze śmiechu! a jak one się mają zakłocać? bity z modemu przeskakują do grafiki i XP się nie wyłącza???
buhahahaha...
trzymaj modem jak najdalej od AGP , poniewaz moga sie na wzajem zaklocac i moze to prowadzic do ww. zdarzen
przepraszam ze tak dlugo nie odpisywalem
moja konfiguracja to
płyta gl. k7s5a, pam.512MB, modem pentagram Hex2 56i,
dzieki
Waldek
moja konfiguracja to
płyta gl. k7s5a, pam.512MB, modem pentagram Hex2 56i,
dzieki
Waldek
Spróbuj przełoźyć modem do innego slotu.
Prawdopodobnie modem nie jest w pelni zgodny z acpi
Strona 1 / 1