Windows XP najgorsze gowno
Windows XP to system dobry do uzytku przez pare tygodni a nie na stale. To ze ma ladna grafike to wcale nie swiadczy o tym ze jest the best. Po 2 miesiacach gowno sie sypie i klapa. Aplikacje sie slimacza i sa problemy z drukowaniem (przy sterach producenta pod xp) Nie instalujcie tego. Polecam Win 98SE albo 2000 Professional
Odpowiedzi: 10
Masz rację Yagher.
jesli piszecie ze win2000 chodzi wolniej od xp to ja sie ciesze bo mi win2000 zapierdala, to winxp powinien chodzic az milo
Gadaj sobie co chcesz. NApisałeś , źe to na twoim sprzęcie windows jest pojebany. A jeźeli on nie działa to ***. Twoja sprawa. Mi dział . Całemu światu działa. NAra.
Moj sprzet nie jest pojebany i sam go skladalem.
A skoro ja go skladalem i nie jestem pojebany (sam przyznales mi racje) to komp tez nie jest pojebany. TO WINDA jest POJEBANA!!!
A skoro ja go skladalem i nie jestem pojebany (sam przyznales mi racje) to komp tez nie jest pojebany. TO WINDA jest POJEBANA!!!
NO właśnie.Widzisz nie jesteś tak pojebany. Sam doszedłeś prawdy. Twój sprzęt jest pojebany. Wymień. Aha gdzie kupiłeś. Biedronka, M1 ?
ja pojebany na pewno nie jestem stabilnie mi chodzil 98SE, 98, 95, BeOS 5.5PE Linux Mandrake 6.1 na tym kompie to XP jest pojebane
Po znaczku widać , źe jest poprawiony. Aha. NO jednak jestes pojebany.
Zgadzam się WIndows XP to wielkie gówno.................co chwile pojawia się błąd w systemie i trzeba wysyłać informacje do serwera to bezsensu..........za szybko wydali owy Windows, a Windows 2000 Profesional to go nie popieram poniewaź wolniej chodzi od Xp.........a 98 to gówno ale za to 98 SE to nie bo widać po znaczku SE źe jest to edycja poprawiona..........NARA
To szukaj błędu gdzie indziej. Moźe jesteś pojebany?
sprzet to na pewno nie nie mam innych komponentow niz intel, 3com, matrox, creative labs i rimm samsunga