Windows XP Mini 2.1 PL

Witam znalazłem w internecie taką wersje XP [Windows XP Mini 2.1 PL ] do pobrania jest to XP okrojony od zbędnych programów i usług spokojnie chodzi nawet na 200Mhz i 32MB Ram 256Kolorów, wygląda tak samo jak XP tylko jak już mówiłem usunięto niektóre zbędne usługi i programy..mieści się on w granicach 200-300MB jego instalacja nie wymaga nawet cd-key... nie wiem czy jest on jednak legalny.. ale zainstalowełm go na sowim starym laptopie i działa ok lecz mam jeden problem gdy wchodze sobie w internet np. na strone allegro i przewijam paskiem do dołu zacina sie strona tj. przewijanie nie jest płynne ... instalowałem sterowniki do grafiki z neta i nadal nic to samo czy ma ktoś jakieś porady?

Odpowiedzi: 2

mieszkos:
Witam znalazłem w internecie taką wersje XP [Windows XP Mini 2.1 PL ] do pobrania jest to XP okrojony od zbędnych programów i usług spokojnie chodzi nawet na 200Mhz i 32MB Ram 256Kolorów, wygląda tak samo jak XP tylko jak już mówiłem usunięto niektóre zbędne usługi i programy..mieści się on w granicach 200-300MB jego instalacja nie wymaga nawet cd-key... nie wiem czy jest on jednak legalny.. ale zainstalowełm go na sowim starym laptopie i działa ok lecz mam jeden problem gdy wchodze sobie w internet np. na strone allegro i przewijam paskiem do dołu zacina sie strona tj. przewijanie nie jest płynne ... instalowałem sterowniki do grafiki z neta i nadal nic to samo czy ma ktoś jakieś porady?

Gdzie znalazłeś Windows? Link na PW czy jak tam - wiadomość prywatna.
Atiado12
Dodano
14.02.2007 16:44:09
  • cozaplaneta 20.02.2007 14:04:04

<p>takiego xp można samemu zrobić</p><p>trzeba zapoznać się z tematem:</p><p>"setupmgr.exe" na płycie instalacyjnej</p><p>i program "nLite"&nbsp;</p>

• dito 21.02.2007 11:32:20

ale będzie miło jeśli rzucisz sznurkiem :)

• Rebe 21.02.2007 11:40:01

<DIV><A href="http://images.google.pl/images?hl=pl&amp;q=sznurek&amp;gbv=2">http://images.google.pl/images?hl=pl&amp;q=sznurek&amp;gbv=2</A></DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>Gdyby ktoś aluzji nie pojął to .. nazwa programu została wymieniona, a sposób jej wykorzystania można wykoncypować patrząc na nazwę wyszukiwarki w linku powyżej.</DIV>

A do chipsetu płyty głównej też instalowałeś ?
W dxdiag akceleracje są dostępne i włączone ?
Rebe
Dodano
14.02.2007 07:45:45
mieszkos
Dodano:
13.02.2007 21:57:03
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1