Windows Xp a Kazaa lite, Shareaza! Pomocy!
Witam!
Po ostatnim formatowaniu dysku pozostal mi jeden problem: programy typu Kazaa czy Shareaza po jakims czasie uzywania zawieszaja sie, a pozniej caly komputer, nawet wcisniecie Alt+Ctrl+Delete nic nie daje. A musze powiedziec, ze przed formatowaniem oba programy dzialaly! Co robic? :cry:
Po ostatnim formatowaniu dysku pozostal mi jeden problem: programy typu Kazaa czy Shareaza po jakims czasie uzywania zawieszaja sie, a pozniej caly komputer, nawet wcisniecie Alt+Ctrl+Delete nic nie daje. A musze powiedziec, ze przed formatowaniem oba programy dzialaly! Co robic? :cry:
Odpowiedzi: 7
Spróbuj dokładnie poczyscic rejestr usuwajac wszystkie wpsiy do kaazy i shareazzy. A potem zainstaluj na nowo te programy.
Niestety, w podgladzie zdarzen tez niczego nie znalazlem... :(
Zobacz czy w podglądzie zdarzeń nie ma źadnych błędów
No coz, ani ponowne zainstalowanie Win Xp, ani programow nic nie dalo. Latki wszystkie sa wgrane, nie mam pojecia co sie dzieje, macie jeszcze jakies rady?
Agentlos:
Polecam jeszcze raz zrobic tą "lecząca" formułkę FORMAT C: :D
Po co? Instalator WIN XP ma juź to wbudowane
Sprubuj przed wyłączeniem tych progsów wyłaczyć inne nie potrzebne aplikacje.
Oblukaj teź podgląd zdarzeń
Sprobuj przeinsatlowac te programy :)
Nic sie samo nie dzieje. :lol: . Moźe złapałeś jakiegoś wrednego wirusa, albo nie wgrałeś wszytkich łatek czy cos z tym związane. Mi teź się cos takiego działo tylko z kaźdym programem jaki urychamiałem –poza grami, miałem problemy to po nastepnym formacie tego samego dnia wszystko było juź Super. Polecam jeszcze raz zrobic tą "lecząca" formułkę FORMAT C: :D
Strona 1 / 1