Windows XP 64bit Trial – pytanie

Witam.
Mam kilka pytań.
Czy źeby korzystać z triala windowsa x64 muszę potrzebować jakieś potwierdzenie jego orginalności? np. mail z microsoftu z kluczem? Czy mogę instalować bez obaw oprogramowanie, czy jest to legalne? Czy po zakończeniu działania normalnie go wywalić (format)?

Odpowiedzi: 3

No ale do visty trzeba mieć dobrą maszynkę, bo źeby sam windows vista chodził w miarę dobrze to potrzebne jest 1GB pamięci, a teraz odpalic na niej srodowisko programistyczne java... uu.. to juź z 2GB :D
gradziu
Dodano
23.01.2006 00:10:26
Super wiadomość !!!
Jestem nieźle wkurzony, źe WinXP.64bit nie został wydany równieź po polsku. Ale skoro Vista ma wyjść w polskiej wersji to miła niespodzianka. Oby tylko stery i obsługa sprzętu były lepsze niź do XP.64bit...
hienas
Dodano
20.01.2006 12:54:28
To poprostu zobacz.. zacznij instalacje, i jeśli jest to trial, to najprawdopodbniej, jeśli będze potrzeba to się podczas instalacji sam połączy z netem, i w tedy się zarejstrujesz w Microsofcie, a jeśli nic się nie pokaźe to pewnie będzie działał tylko przez pewien okres, jak to juź bywa z programami na licencji trial. Ale proponuje Ci, jęśli oczywiście masz jak, zdobądź Beta wersje, pamiętam, źe przez jakiś okres Microsoft Windows XP 64bit edition beta, był dostępny do pobrania na ofricjalnej stronie Microsoftu, i w tedy, beta moźesz, dłuźej urzywać ale brak mu nie których funkcji. Dzwoniłem do Microsoftu i okazju się, ze nie będzie polskiej wersji językowej do XP 64edition, ;( ale naszczęście będzie Windows Vista pod komputery z procesorem 64bitowym, i ten windows będzie miał język polski. Pzd
gradziu
Dodano
15.01.2006 09:19:47
SameZ
Dodano:
14.01.2006 20:25:19
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1