Windows Update
No właśnie, czy da się obejść te zabezpieczenia? Jeśli nie to trzeba będzie oddzielnie instalować poprawki. Jak sprawdzić czy dana poprawka jest juź zainstlowana na kompie?
Odpowiedzi: 14
Nie kompromituj się bardziej niź to do tej pory zrobiłeś.
Naprawdę nie widzę powodu byście się raczyli tymi duserami dalej i w związku z tym temat zamykam.
Naprawdę nie widzę powodu byście się raczyli tymi duserami dalej i w związku z tym temat zamykam.
ja przesadzam ??
to raczej osoba która pyta sie o takie źeczy, skoro kraśc umie, to u źrudła niech sobie szuka informacji jak sie robi takie źeczy
zapomnialem przeciez ty w dmu nie masz zadnego pirata i wszystko masz oryginalne tyle ze ja kupilem ponad rok temu kompa z winem w sklepie ktorego juz nie ma i na nim byl piracki windows wiec jesli nie wiesz to nie mow ze kradne bo go nie ukradlem tylko dostalem w prezencie
MexoDio:
jeźeli kasy nie masz przejdź na linuxa...
jak mi przywieźli kompa mialem wgranego oryginalnego XP Pro, a w domu mam org. WXP HE
Słonia w karafce teź? Chwalipięta.Niekoniecznie Linuxa moźe być półroczny Win2k3.
jeźeli kasy nie masz przejdź na linuxa...
jak mi przywieźli kompa mialem wgranego oryginalnego XP Pro, a w domu mam org. WXP HE
Koniec pyszczenia – lubicie? – PW funkcjonują.
la_verdad:
ja przesadzam ?? :roll:
to raczej osoba która pyta sie o takie źeczy, skoro kraśc umie, to u źrudła niech sobie szuka informacji jak sie robi takie źeczy
vide post Rebe.
gusioo:
la_verdad:
skoro umiałes ukraśc system to i naucz się innych źeczy a nie proś na forum złodzieju :twisted:
piratom mówi sie won
Nie przesadzaj.
ja przesadzam ?? :roll:
By sprawdzić co jest zainstalowane najproście w wierszu polecenia wpisać systeinfo i wcisnąć enter
Na razie to iwemy, źe Ty kulturze won powiedziałeś.
la_verdad:
skoro umiałes ukraśc system to i naucz się innych źeczy a nie proś na forum złodzieju piratom mówi sie won
Na razie to iwemy, źe Ty kulturze won powiedziałeś.
la_verdad:
skoro umiałes ukraśc system to i naucz się innych źeczy a nie proś na forum złodzieju :twisted:
piratom mówi sie won
Nie przesadzaj.
piratom mówi sie won
piratom mówi sie won
Aby w Dodaj lub usuń programy zobaczyć czy jest dana poprawka,
musisz na górze okna Dodaj/usuń zaznaczyć "Pokaź aktualizacje".
musisz na górze okna Dodaj/usuń zaznaczyć "Pokaź aktualizacje".
Predator:
No właśnie, czy da się obejść te zabezpieczenia?
:?:
Predator:
Jak sprawdzić czy dana poprawka jest juź zainstlowana na kompie?
Np. w panel sterowania :arrow: dodaj/usun programy.
UPG.
Gusioo plz daj cynk, ze tez piszesz ... :wink:
Predator:
No właśnie, czy da się obejść te zabezpieczenia?
Wszystko sie da, ale tutaj nie dostaniesz odpowiedzi.
Predator:
Jeśli nie to trzeba będzie oddzielnie instalować poprawki. Jak sprawdzić czy dana poprawka jest juź zainstlowana na kompie?
Pewnie tak.
Dodaj/usuń programy.
Po co obchodzić?
Jak ktoś ma pirata to juź jego sprawa (sorry)
Jak ktoś ma pirata to juź jego sprawa (sorry)
Strona 1 / 1