Windows Update – dziwny błąd

Witam

Całkiem niedawno bezproblemowo aktualizowałem system za pomocą właśnie www windows update z menu Start aź do dzisiaj kiedy to wyskakuje mi błąd źe niby do aktualizacji systemu potrzebny jest IE w wersji minimum 5.0... no ale ja mam juź dawno 6.0 i łaty SP2 itp. więc nie rozumiem o co chodzi... :?

P.S. Próbowałem nawet przeinstalować IE 6.0 ale nie da rady bo wykrywa mi nowszą wersje z kolei hehe

Odpowiedzi: 5

HokaHey:
...moźe jakaś anomalia ;–)
No jasne :P .
Nic tylko nakopac w cztery litery :wink: .
EL NINO
Dodano
05.01.2006 23:56:47
EL NINO:
Twoj antyvir badz firewall nie blokuja kontrolek ? Sprawdz dokladnie.
Ponadto w Opcjach internetowych na zakladce Zabezpieczenia wejdz w witryny zaufane – czy jest tam update microsoftu. Nadto na zakladce Programy mozesz sprobowac "zrestetowac ustawienia sieci Web".

przyczyną był firewall... zaraz zobacze dlaczego... ale jestem ździwiony poniewaź uźywam juź ze 2 lata tego firewalla i nagle pierwszy raz mnie "zaskoczył"...moźe jakaś anomalia ;–)
HokaHey
Dodano
05.01.2006 23:52:51
Twoj antyvir badz firewall nie blokuja kontrolek ? Sprawdz dokladnie.
Ponadto w Opcjach internetowych na zakladce Zabezpieczenia wejdz w witryny zaufane – czy jest tam update microsoftu. Nadto na zakladce Programy mozesz sprobowac "zrestetowac ustawienia sieci Web".
EL NINO
Dodano
05.01.2006 20:55:32
EL NINO:
Byc moze masz jakis program blokujacy ActiveX lub inne pierdoły.

Nie wszystko jest pod kontrolą... to się stało nagle i nie mogę znaleść przyczyny... ale tak sobie myślę źe byc moźe wdarł się jakiś błąd podczas gdy wyłączali mi prąd a czesto to się zdarzało więc póki co tylko to mi przychodzi do głowy jako przyczyne...
HokaHey
Dodano
05.01.2006 20:35:16
Byc moze masz jakis program blokujacy ActiveX lub inne pierdoły.
EL NINO
Dodano
05.01.2006 20:24:37
HokaHey
Dodano:
05.01.2006 11:40:28
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1