Windows update – dlaczego nie mogę...?!
Podczas wyszukiwania dostępnych aktualizacji w witrynie Windows Update nic z tego nie "wychodzi"
Wcześniej to znaczy jakiś dwa miesiąc temu i wcześniej nie miałem takich problemów a teraz to na połączenie ze stroną wind.update muszę czekać bardzo długo i w końcu nic z tego nie ma. Blokuje mi całą stronę, źe nawet nie mogę jej zwinąć do paska
Czy da się z tym coś zrobić?
Jeźeli by było jakieś rozwiązanie to prosiłbym o "łopatologiczne" wytłumaczenie.
OS Win XP Pro, SP2, IE
Z góry dziękuję.
Wcześniej to znaczy jakiś dwa miesiąc temu i wcześniej nie miałem takich problemów a teraz to na połączenie ze stroną wind.update muszę czekać bardzo długo i w końcu nic z tego nie ma. Blokuje mi całą stronę, źe nawet nie mogę jej zwinąć do paska
Czy da się z tym coś zrobić?
Jeźeli by było jakieś rozwiązanie to prosiłbym o "łopatologiczne" wytłumaczenie.
OS Win XP Pro, SP2, IE
Z góry dziękuję.
Odpowiedzi: 2
Strzeliłeś chyba w dziesiątkę !
Mam zaistalowanego Kerio PF
Kiedyś tam "eksperymentowałem" z Twak XP, Window Washer, Odkurzacz. i obawiam się czy przy "wywalaniu" pozostałości po Tweak czegoś przypadkiem nie wywaliłem.
Mam zaistalowanego Kerio PF
Kiedyś tam "eksperymentowałem" z Twak XP, Window Washer, Odkurzacz. i obawiam się czy przy "wywalaniu" pozostałości po Tweak czegoś przypadkiem nie wywaliłem.
Czy jakims firewallem nie blokujesz activeX z tej strony ? Co z Opcjami internetowymi ? Grzebales ?
Strona 1 / 1