Windows - Pomocy!
Dzien dobry mam problem od dzisiaj tj. 28 czerwca
przy naciskaniu enter odgrywa sie dzwiek z glosnikow Windows XP - Ding
strasznie mnie to denerwuje...
gdy wlaczam gre gra zrzuca sie na pasek i jak naciskam ALT + TAB
to jest jakas aplikacja ktora niema ikonki i podpisana jest logger...
SS mojego pulpitu
-----------
Obrazek był sobie.
Żółty
Moderator
-----------
@edit
byl sobie i znikl hahahah xD
Prosze o pomoc ;/
Odpowiedzi: 6
Zaleva nie wyzywaj imienia Żółtego nadaremno, bo Go krew zaleje i bedzie musiał nicka zmienić ;) Sprawdź co w tym autostarcie siedzi i tu napisz. Ewentualnie napisz procesy systemowe. Tylko błagamy, żadnych screenów :]
Panie Żołty czy jest pan w stanie mi pomoc?
jezeli nie to szkoda ;/
-
[quote=zaleva]Panie Żołty czy jest pan w stanie mi pomoc? jezeli nie to szkoda ;/[/quote] Udzieliłes jakichś informacji czy na cud liczysz ?? Sprawdziłeś ten msconfig jak pisałem ?? Co sam do tej pory zrobiłeś poza wpierdzieleniem w posta wielkiego jak słoń obrazka, olewania tego co się do Ciebie pisze i marudzenia, że nie chcę pomóc ??
Ja nie pytałem sobie a muzom.
Powtórzę - jaki byl cel wsadzenia wielkiego obrazka do postu ??
Update:
No i po obrazku :-"
Vista transformer pack mam od roku
a anty wirusa mam Nortona
kurde w8 lookne w msconfig i resakompa zrobie
Jak dla mnie: po pierwsze ten screen jest zupełnie niepotrzebny, ale z drugiej strony pozwala na ustalenie jednej rzeczy - korzystałeś z jakiegoś Vista Transformatora. Nie wykluczone, że to może być powodem problemów. No i koniecznie zainstaluj program antywirusowy (darmowy np. Avast) lub przeprowadź skanowanie on-line. Wygląda na to, że jakaś niepożądana "aplikacja" ciągle pracuje Ci w tle i bruździ w całym systemie.
Po co ten pulpit jest wsadzony w posta ??
Obejrzyj sobie co i z jakiej lokalizacji Ci sie uruchamia (w start -> uruchom msconfig wpisz albo hijackiem) i ewentualnie wyłącz i usuń niepożądane elementy.
Strona 1 / 1