Windows - Pomocy!

Dzien dobry mam problem od dzisiaj tj. 28 czerwca przy naciskaniu enter odgrywa sie dzwiek z glosnikow Windows XP - Ding strasznie mnie to denerwuje... gdy wlaczam gre gra zrzuca sie na pasek i jak naciskam ALT + TAB to jest jakas aplikacja ktora niema ikonki i podpisana jest logger... SS mojego pulpitu ----------- Obrazek był sobie. Żółty Moderator ----------- @edit byl sobie i znikl hahahah xD Prosze o pomoc ;/

Odpowiedzi: 6

Zaleva nie wyzywaj imienia Żółtego nadaremno, bo Go krew zaleje i bedzie musiał nicka zmienić ;) Sprawdź co w tym autostarcie siedzi i tu napisz. Ewentualnie napisz procesy systemowe. Tylko błagamy, żadnych screenów :]
ChrisGud
Dodano
28.06.2007 17:24:46
Panie Żołty czy jest pan w stanie mi pomoc? jezeli nie to szkoda ;/
zaleva
Dodano
28.06.2007 17:07:45
  • Żółty 28.06.2007 17:14:12

[quote=zaleva]Panie Żołty czy jest pan w stanie mi pomoc? jezeli nie to szkoda ;/[/quote] Udzieliłes jakichś informacji czy na cud liczysz ?? Sprawdziłeś ten msconfig jak pisałem ?? Co sam do tej pory zrobiłeś poza wpierdzieleniem w posta wielkiego jak słoń obrazka, olewania tego co się do Ciebie pisze i marudzenia, że nie chcę pomóc ??

Ja nie pytałem sobie a muzom. Powtórzę - jaki byl cel wsadzenia wielkiego obrazka do postu ?? Update: No i po obrazku :-"
Żółty
Dodano
28.06.2007 16:24:08
Vista transformer pack mam od roku a anty wirusa mam Nortona kurde w8 lookne w msconfig i resakompa zrobie
zaleva
Dodano
28.06.2007 16:18:47
Jak dla mnie: po pierwsze ten screen jest zupełnie niepotrzebny, ale z drugiej strony pozwala na ustalenie jednej rzeczy - korzystałeś z jakiegoś Vista Transformatora. Nie wykluczone, że to może być powodem problemów. No i koniecznie zainstaluj program antywirusowy (darmowy np. Avast) lub przeprowadź skanowanie on-line. Wygląda na to, że jakaś niepożądana "aplikacja" ciągle pracuje Ci w tle i bruździ w całym systemie.
ChrisGud
Dodano
28.06.2007 11:29:10
Po co ten pulpit jest wsadzony w posta ?? Obejrzyj sobie co i z jakiej lokalizacji Ci sie uruchamia (w start -> uruchom msconfig wpisz albo hijackiem) i ewentualnie wyłącz i usuń niepożądane elementy.
Żółty
Dodano
28.06.2007 10:29:42
zaleva
Dodano:
28.06.2007 03:31:04
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1