WIndows Media Player
Przeszukałem forum,ale nie znalazłem podobnego problemu.Przy odtwarzaniu plików MP3 w WMP(ale co ciekawe nie wszystkich)mam straszne zniekształcenia(brzmi to jak przesterowanie),gdy odtwarzam te same pliki np. Winampem wszystko gra bez zarzutu.Gdzie szukać problemu?Z góry dziękuję za pomoc.
Odpowiedzi: 5
Nie instalowałem nic dodatkowego(oprócz AC3 filter),ale zauwaźyłem oprócz problemu z głosem coś jeszce ciekawszego(problem jest w komputerze mojej koleźanki),przy odtwarzaniu filmów(divX bądź DVD)w WMP nieprawidłowo wyślwietlane są kolory!tak jakby brakowało jednego z kolorów składowych,w All Playerze np.kolory bez zarzutu.Ja wiem,źe nasuwa się prosty wniosek źe WMP jest po prostu w jakiś sposób walnięty.Czy jesteś jakaś moźliwośc jego naprawy,przeinstalowania itp?.Jedyne co mogłem zrobić to uaktualniłem go do wersji 10,ale nie rozwiązało to źadnego z problemów.Nie jest to sprawa zycia i śmierci bo odtwarza się wszystko Winampem bądź innym ale po prostu draźni i ciekawi.Pozdrawiam.
a jakieś kodeki od dźwieku instalowałeś ty?? moze masz zainstalowany jakiś riper filmów DVD bo wraz z nimi lubią instalowac sie kodeki takowe...
kiepas:
a czy np. w winampie odtwarzają sie bez trzeszczenia?
:arrow:
dziob:
gdy odtwarzam te same pliki np. Winampem wszystko gra bez zarzutu.
:|
a czy np. w winampie odtwarzają sie bez trzeszczenia?
A korzystasz z korektora graficznego w WMP ? Moźe basy masz za mocno ustwione.
Strona 1 / 1