windows blackbomb
witam
gdzie moge o tym systemoe poczytać? najlepiej źeby był link ze screenami
gdzie moge o tym systemoe poczytać? najlepiej źeby był link ze screenami
Odpowiedzi: 10
Niestety z ogromnym obrzydzeniem musze przyznac calkowita racje Rebemu i podpisac sie pod wypowiedzianymi (napisanymi) tu slowami. Od poczatku bytnosci na tym forum scharakteryzowanego jakze celnie uzytkownika, mialem nieodparte wrazenie ze skonczy sie to wlasnie w ten sposob.Rebe:
Zmęczony jestem Twoim cwaniactwem, gówniarstwem i paroma innym cechami dającymi się z postów wyczytać. Dziś do tego dosźło jeszcze chamstwo.
Andi18 aka Andrew–53sek aka Andrew Golota – idz czlowieku z Bogiem i gdzie indziej dawaj swiadectwo swojej "inteligencji".
Zamknę....
moge wiedziec tylko za co? bo z tego co ja wiem nie tylko ja sie tak zachowuje, ale nawet ty jesteś bezczelnym cwaniaczkiem który za duźo sobie pozwala
Andrew Golota:
Yoda:
Smutek ogarnia mnie wielki. Skoro tak niskiego intelektu ludzie produkty MS testują w produkcji fazie, to jak one pełnowartościowe na końcu mają być?
Pozdrawiam.
a mnie ogarnia smutek patrząc na tak idiotycznych ludzi jak ty
Napiszę jako odwołanie do cytatu, by ślad ku potomności został.
Zmęczony jestem Twoim cwaniactwem, gówniarstwem i paroma innym cechami dającymi się z postów wyczytać. Dziś do tego dosźło jeszcze chamstwo.
Nie wiem co postanowią Administratorzy, ale na ich miejscu bedąc wywaliłbym Cię z forum na zbitą twarz i bez prawa powrotu.
Yoda:
Smutek ogarnia mnie wielki. Skoro tak niskiego intelektu ludzie produkty MS testują w produkcji fazie, to jak one pełnowartościowe na końcu mają być?
Pozdrawiam.
a mnie ogarnia smutek patrząc na tak idiotycznych ludzi jak ty
Yoda:
Pozdrawiam.
Teoretycznie :wink:
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ale warunek "windows" to jest spełniony tylko przy przeglądaniu "w oknie".
Nie siej zametu Rebe :P . Przeciez o blackbomb mozna znalezc bez wysilku –> http://www.blackbomb.de/homepage/
o Takim to sam moźesz napisać.windows blackbomb
Natomiast , gdybyś choć ewiedziął jaka jest poprawna nazwa to pewnie byś coś w googlach znalazł.
Poniewaź zmęczyły mnie juź te Twoje "zainteresowania" to ułatwię Ci wyszukiwanie – początek nazwy kodowej – do litery "k" włącznie jest poprawny.
Strona 1 / 1