winda zdechla
jako tako komp jeszcze chodzil po czym od 20 mam same klocki a mianowicie
komp athlon 2000 xp
radeon 9000 pro
dysk 40,
logi hijackthis czyste, wirow nic, spyware nic ..
a komp zacvhowuje sie jakby nie mogl czegos zaladowac... odpala winde odpala profil laduje do znikniecia czerwonej lampki i koniec staje w miejscu myszka chodzi klawiatura rtez ale nic nie moge zrobic kompletnie ... nic nie "mysli" nie tyta go nic kompletnie .. walcze juz 4 godizny udalo sie zrobic tak aby w trybie avaryjnym dzial net i 2 programy a tak to nic nie dziala . poprostu nie da rady moze ktos zna ten przypadek ?
pozdrawiam
Odpowiedzi: 1
Zaskanuj pamięć, zobacz jak tam zasilacz się miewa (napięcia) i sprawdź wszystkie podłączenie czy prawidłowe są (może coś się tam odczepiło), po za tym ustawienia BIOS'u zobacz.
Strona 1 / 1
<p>problem ze wsszystko jest ok , nawet go przeczyscilem, wszystko komp niezawodny powinien byc w tym momencie ...</p><p> ale chyba juz wiem co jest, a dokladniej co bylo... mianowicie mialem zone alarma, przed wylaczniem on mi sie zawiesil i go wylaczyclem poprzez zakoncz proces, i sie zawiesilo wszystko, oidinstalowalem zone, lazil pieknie zainstalowalem spowrotem i dziala narazie.. zobaczym jak dlugo.. jakby co to niech ktos wpisze do najbardziej pojawiajacych sie problemow, bo nie tylko ja to mialem, ze firewal po zawieszeniu moze nieodapac systemu .. reinstala programu i dziala wszystko sprawnie </p><p>temat do zamkniecia :)<br> </p>