winda zdechla

jako tako komp jeszcze chodzil po czym od 20 mam same klocki a mianowicie

komp athlon 2000 xp

radeon 9000 pro

dysk 40,

logi hijackthis czyste, wirow nic, spyware nic ..

a komp zacvhowuje sie jakby nie mogl czegos zaladowac... odpala winde odpala profil laduje do znikniecia czerwonej lampki i koniec staje w miejscu myszka chodzi klawiatura rtez ale nic nie moge zrobic kompletnie ... nic nie "mysli" nie tyta go nic kompletnie ..  walcze juz 4 godizny udalo sie zrobic tak aby w trybie avaryjnym dzial net i 2 programy a tak to nic nie dziala . poprostu nie da rady moze ktos zna ten przypadek ?

pozdrawiam 

Odpowiedzi: 1

Zaskanuj pamięć, zobacz jak tam zasilacz się miewa (napięcia) i sprawdź wszystkie podłączenie czy prawidłowe są (może coś się tam odczepiło), po za tym ustawienia BIOS'u zobacz.
Anathema
Dodano
24.11.2006 09:38:57
  • DriVerSeba 24.11.2006 11:49:21

<p>problem ze wsszystko jest ok , nawet go przeczyscilem, wszystko komp niezawodny powinien byc w tym momencie ...</p><p>&nbsp;ale chyba juz wiem co jest, a dokladniej co bylo... mianowicie mialem zone alarma, przed wylaczniem on mi sie zawiesil i go wylaczyclem poprzez zakoncz proces, i sie zawiesilo wszystko, oidinstalowalem zone, lazil pieknie zainstalowalem spowrotem i dziala narazie.. zobaczym jak dlugo..&nbsp; jakby co to niech ktos wpisze do najbardziej pojawiajacych sie problemow, bo nie tylko ja to mialem, ze firewal po zawieszeniu moze nieodapac systemu .. reinstala programu i dziala wszystko sprawnie </p><p>temat do zamkniecia :)<br>&nbsp;</p>

DriVerSeba
Dodano:
24.11.2006 01:30:16
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1