Winda XP PRO + SP2

Witam ALL.

Mam problem. Zintegrowalem XP + SP2 (wydaje mi sie ze dobrze http://xp.net.pl/art/windowsxp_sp1a_cd.html ). Kiedy chce zainstalowac system wyskaqje mi komunikat: Wloz dyskietke oznaczona
Dysk CD–ROM systemu Windows XP Pro do stacji A:
*Nacisnij klawisz ENTER, gdy gotow

LOL o co mu chodzi ?

Wlozylem dysk startowy ale instalka ani rusz :/ moze zle zintegrowalem ? XP+SP2 u mnie wynosi 588mb ... PLS o HELPA :?

Odpowiedzi: 5

Ok thx.Z napedem w sumie jest OK.Wczesniej jak wkladalem XP + SP1 to nie byl ozadnego problemu.Zrobilem .iso XP + SP1 + SP2 i wysztko teraz git dziala 3 w 1 :) 8) ,a niewiem czemu wczesniej pytalo mnie o dyskietke (XP+SP2) :twisted:
mAstA
Dodano
20.11.2004 17:14:52
mAstA:
Dzieki za ten program. Zrobilem nim obraz *.iso , ale dalej przy instalce prosi o dyskietke :( co to moze oznaczac ? :(

PLS. Kto zrobil bootowalna CD = XP + SP2 (dzialajaca?) :x

Coś nie tak jest. odpaliłem program i .....sam błem ciekwa czy zrobi bootdisk bez podania informacji z zewnątrz. Zrobił bez problemu.
Kompletnie nie mogę wymysleć co moźe być nei tak, poza jakimś uporem ze strony czytnika.
Sprawdź te płtyty na innym sprźecie – czy odpalą – jeźeli tak to juź iwadomo, źe Twój czytnik szwankuje – moźe to być tylko brud na osczewce np., ale nie ma co na razie gdybać.
Rebe
Dodano
20.11.2004 10:34:29
Witam. Mam dzialajaca plytke Win XP PRO + SP2. Zrobilem ja w takiej kolejnosci:
– kopia instalki na dysk
– integracja z SP2
– zgranie obrazu instalki WinXPPro
– zapis *.iso z sektorem startowym z obrazu instalki i plikami z dysku
– zapis *.iso na plytke :))

Jesli cos jest niejasne to pisz.
Apropos na tej stronce co podales to troche inaczej jest opisana integracja SP2, ja uzylem takiego polecenia :
xp_sp2_pl.exe /s:

SP2 sam upgreaduje pliki w skopiowanej instalce.

Pozdrawiam.
abraham2ooo
Dodano
20.11.2004 00:57:04
Dzieki za ten program. Zrobilem nim obraz *.iso , ale dalej przy instalce prosi o dyskietke :( co to moze oznaczac ? :(

PLS. Kto zrobil bootowalna CD = XP + SP2 (dzialajaca?) :x
mAstA
Dodano
20.11.2004 00:38:55
Wygląda, źe zrobiła Ci się płyta niebootowalna.
Zrób ja jeszcze raz – uźyj autostreamer–a – w nim się tylko klika, a efektem jest obraz *.iso gotowy do wypalenia jako bootCD.
Rebe
Dodano
18.11.2004 15:11:59
mAstA
Dodano:
18.11.2004 15:00:36
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1